Vije-sti

Tony Bennett & Lady Gaga predstavili novi zajednički album

Tony Bennett & Lady Gaga predstavili novi zajednički album

Tony Bennett i Lady Gaga predstavili su dugo iščekivano zajedničko izdanje “Love For Sale”. Riječ je o drugom studijskom albumu na kojemu su se udružile ove glazbene ikone i dolazi kao nastavak “Cheek to Cheek” izdanja koje je 2014. godine debitiralo na #1 Billboardove top ljestvice.

Uvijek s istom strašću i posvećenošću, Bennett u glazbenom stvaralaštvu djeluje više od sedam desetljeća te je utjecao na mnoge generacije glazbenika. Između ostalih, i na Lady Gagu koja je uz njega obnovila svoju ljubav prema glazbenim klasicima, ali i redefinirala tijek svoje karijere.

Novu suradnju glazbeni dvojac najavio je u kolovozu ove godine, povodom proslave 95. rođendana Tonnyja Benneta, a “Love For Sale” sada je dostupan na svim globalnim glazbenim platformama.

Najavljen kao posljednje izdanje u Bennettovoj studijskoj karijeri te kao album koji će okruniti vrhunac njegove desetogodišnje suradnje s Gagom, „Love For Sale“, donosi interpretacije 12 pjesama cijenjenog američkog kompozitora Colea Portera.  O inspiraciji i odluci da zajedno stvore album u čast ovom kompozitoru, dugogodišnji prijatelji i suradnici otkrili su u nedavno objavljenom videu u kojem su nam uz emocije i atmosferu sa snimanja, također pokazali i djelić onoga što se događa “iza kulisa glazbenog studija“:

Na datum objave albuma, Gaga i Bennet su u pratnji emotivnih videa predstavili još dvije pjesme s izdanja, „I've Got You Under My Skin“ i „I Concentrate On You“. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni