Vije-sti

Tko je Medea i zašto je njezina ljubav plava?

Tko je Medea i zašto je njezina ljubav plava?

Oduševila je, a pri tom svojim izvrsnim vokalnim sposobnostima i bez teksta ostavila Vannu, Luku Nižetića, Alku Vujicu, dok je s Damirom Kedžom snimila duet.

Djevojka koja je svojim vokalnim interpretacijama zadivila mnoge naše glazbenike, javnosti se predstavila duetom s Damirom Kedžom, u predivnoj ljubavnoj baladi “Ne mogu iz dana u noć.”

Pjesmu “Moja je ljubav plava” s kojom će debitirati na prestižnim šibenskim 21. Večerima dalmatinske šansone i to na Večeri novih skladbi potpisuju višestruko nagrađivani autori i pobjednici i ovog festivala Duško Rapotec Ute, koji potpisuje glazbu i aranžman te Vjeko Alilović kao autor teksta.  

 

 

Ovu energičnu pop skladbu, koja je već pronašla mjesto u eteru brojnih radio postaja krasi i video spot, a Medea će pjesmu uskoro predstaviti publici u Šibeniku.

Spot je snimao Mladen Đaković - Mlaggio, N.O. Production, a sniman je na više lokacija, većim dijelom u Istri i nešto malo u Rijeci. Istaknuli bi dva srednjovjekovna istarska gradića - Mošćenice i Brseč, dva srednjovjekovna grada; prvi je smješten na liticama 178 m iznad mora, a drugi na 157 m visokoj hridi ponad valovita Kvarnera. Snimano je na plaži Klanjac, podno Brseča koja je uvrštena među deset najljepših, prirodnih plaža Jadrana.  

Mlada i talentirana djevojka dolazi iz Rijeke, a glazbom se bavi od najranije dobi.

Medea je završila glazbenu školu, osvojila je brojne nagrade, pjevala je na dječjim festivalima, a veliku pozornost je ostvarila odličnim nastupima u jednom glazbenom showu. Medea je završila osnovnu glazbenu školu te svoju glazbenu naobrazbu nastavlja i kroz srednju školu - solo pjevanje, a uz to izvrsno svira klavir uz koji najrađe provodi svoje slobodno vrijeme.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni