Vije-sti

The Bitch Boys + The Shoutin' Torpedoes (10.5.) @ Vintage Industrial Bar

The Bitch Boys + The Shoutin' Torpedoes (10.5.) @ Vintage Industrial Bar

Bitch Boys

Proljetno rolanje uz Rockabilly Showdown

The Bitch Boys jedan su od prvih slovenskih surf bendova, njihova karijera traje sad već dugih 15 godina. Do danas su objavili četiri studijska albuma, dva video spota, a nekoliko njihovih skladbi uvršteno je na razne kompilacije koje su objavljene što u Sloveniji što u inozemstvu. Njihov debi"... In Heat" proglašane je za najbolji surf rock album u Pipeline Magazinu. Nakon toga, bend je objavio još dva albuma "Behind the Hound Dog Walls" i "Ride the First Wave" od kojih je potonji tiskan u Americi.

Osim u glazbenom svijetu, The Bitch Boys su rado viđeni na filmskoj te kazališnoj sceni. Sudjelovali su na snimanju dokumentarca "Sound of the Surf", potpisali soundtrack za dokumentarac o zgodama slovenskega stripa "Ko Črte Govorijo", skladali glazbu za mjuzikl 'Briljantina'.

Bend trenutno snima čak dva nova albuma, a njihovu koncertnu premijeru u Vintageu ne propustite u subotu 10. svibnja. Osim koncerta The Bitch Boys će održati promociju novog video spota 'Impenetrable'

Nakon Bitch Boysa na stage se penju The Shoutin' Torpedoes, uvijek radio viđeni Zagrepčanci koji sviraju nabrijani rhythm'n'blues i rock'n'roll s kraja 50-ih.

Atmosferu i dobru glazbu miješat će DJ Gogo i Martin 13, poznati slovenski DJ i rezident u slavnom Orto Baru kojeg su swing i rockabilly dobro opalili po glavi.

Upad do 22 sata besplatan, od 22 h 20 kn te 10 kn za studente
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni