Vije-sti

Tam Tam Music Festival seli u Zagreb

Tam Tam Music Festival seli u Zagreb

Tam Tam Music Festival u svojih šest godina održavanja postao je miljenik kako regionalnih bendova, tako i regionalne publike.

Festival se održava u malom mjestu Sućuraj na otoku Hvaru te svake godine uživa velike količine sunca, dobrih ljudi i dobre atmosfere, a ove godine Tam Tam i KSET donose ljetni povjetarac u hladni Zagreb.

U petak, 8.12.2017., u KSET-u će se održati kopneno Tam Tam izdanje koje će, naravno, biti festivalskog karaktera pa će tako nastupiti tri izvođača koji su dobro poznati publici tog sunčanog festivala.

Bendove predvode miljenici zagrebačke i festivalske publike - Seine. Nedavno su nakon brojnih koncerata u regiji promovirali album prvijenac "Sno sna" koji se može poslušati na njihovoj Bandcamp stranici.

Njima se pridružuju odlični beogradski Dogs in Kavala koji su ove godine prvi puta nastupili na Hvaru. Njihov eksperimentalni stil karakterizira mješavina garažnog rocka i psihodelije, a svi koji su ih uživo slušali znaju da na nastupima im ne treba ništa više od energije glazbe da prenesu svoju poruku. Osim Tam Tama nastupali su na Indirekt Showcase Festivalu, banjalučkom Demofestu te s Repetitorom, regularnim gostima u Sućuraju, a uskoro nastupaju i na ljubljanskom MENT-u.

Njihovu glazbu možete poslušati na Bandcamp stranicama.

Treći izvođač domaći je bend Nemeček koji nije stranac ni Tam Tamu ni KSET-u. Osnovani su 2007. godine, a sviraju rock and roll onako kako ga oni vide i misle da u 21. stoljeću treba zvučati. Kako sami kažu, utjecaja je previše da bih ih nabrojali, a dolaze iz raznih grana umjetnosti, najmanje iz današnjeg rock miljea.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 30 kn moguće je kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na dan koncerta koštati 40 kn.


Event: Tam Tam Music Festival @KSET
 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni