Vije-sti

Sting objavio novi album

Sting objavio novi album "57th & 9th"

Legendarni Sting predstavlja novo studijsko izdanje "57th & 9th", najavljeno singlom"I Can't Stop Thinking About You". Novo 12. studijsko izdanje prvi je Stingov pop/rock album u više od deset godina, a u Hrvatskoj je od danas dostupan u fizičkom i digitalnom obliku.

Album "57th & 9th" sniman je u suradnji s njegovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom (gitara) i Vinniem Colaiutaom (bubnjevi). Iščekivano izdanje također bilježi suradnje s glazbenicima kao što su bubnjar Josh Freese (Nine Inch Nails, Guns n’ Roses) i gitarist Lyle Workman, te Tex-Mex bend The Last Bandoleros.

"Sve se desilo vrlo brzo, i veoma spontano. Moja ideja je uvijek da iznenadim sebe i ljude s kojima radim, a nadam se i slušatelje." – Sting o novom izdanju.

Novi studijski album naziv je dobio prema križanju na Manhattanu koje je Sting svakog dana prelazio dok je hodao prema studiju u Hell’s Kitchenu. Produkcijom izdanja "57th & 9th" pozabavio se Martin Kierszenbaum, a Sting o albumu nadodaje – "Radi se o istraživanju i putovanju, o cesti koja vodi u nepoznato. Na albumu smo završili s nečim što je energično i glasno, no istovremeno i promišljeno

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni