Vije-sti

Srijeda za ljubitelje Rammsteina + osvoji upad

Srijeda za ljubitelje Rammsteina + osvoji upad

U sklopu rock programa Good Vibrations ovu će srijedu u Vintage Industrial Baru zasvirati Rammstein Tribute Band Kein Engel, Flesh i Autarch. Za DJ pultom dominira Kneža, a početak programa je u 20:30. Karte po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu, a na ulazu će koštati 30 kuna ukoliko ih ostane. Dijelimo u suradnji s organizatorom 2 x 1 upad na koncert, a više o tome na dnu članka.

Kein Engel Rammstein Tribute bend osnovan je 2010. godine s idejom live reprezentacije njemačkog industrial metal giganta Rammstein. Bend nastupa u postavi koju čini pet muzičara s dugogodišnjim stvaralačkim, studijskim i izvođačkim iskustvom. Za najprepoznatljiviji dio Rammstein zvuka, elektroniku i produkciju zaslužan je priznati hrvatski producent i DJ - Seraphim Codex, koji povremeno nastupa s bendom. Rammstein doživljaj dodatno upotpunjavaju i tematske video projekcije. Kein Engel publika cijeni zbog individualnog pristupa zadanoj formi, gdje iskreno i s poštovanjem prema bendu kojeg reproduciraju vjerno izvode njihov glazbeni repertoar.

Flesh je heavy metal bend koji djeluje još od 2004. godine pod starim imenom Full Throttle. Članovi benda su Rökindja Nikolić (vokal, bass), Adrian Borić (bubnjevi) i Mötej Van Matanović (gitara). Bend je zasvirao u gotovo svim poznatijim alternativnim klubovima i prostorima u Zagrebu i šire, a početkom ljeta pobijedili su na MetalDays warm up natjecanju i osigurali nastup na istom festivalu u susjednoj Sloveniji 2015. godine. Iza sebe imaju i prošle godine izdan i veoma hvaljen album "Flesh".

Autarch je četveročlani melodični groove metal bend koji u svom zvuku osim toga kombinira utjecaje i drugih žanrova poput stonera i hardcorea. Bend je nastao 2011. godine, a od 2013. djeluje u sadašnjem sastavu Štef – gitara/vokal, Zgaga –gitara/vokal, Šubla – bass i Kile – bubnjevi. Do sada su službeno izdali tri singla koji se mogu pronaći na njihovoj bandcamp stranici.

Da bi ste sudjelovali u nagradnoj potrebno je: "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko niste, i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "GV Kein Engel" uz vaše puno ime i prezime. Također podijelite ovaj članak na svome Facebook zidu i postavite vidljivost na javno. Nagradna traje do srijede, 20.1. u podne, nakon čega ćemo nasumce izvući pobjednike i javiti im. Sretno!

Jedan upad je osvojio Stipe Vidak, jedini koji je napravio sve što je trebalo.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni