Vije-sti

Srijeda za ljubitelje Bad Religiona

Srijeda za ljubitelje Bad Religiona

Sjajni slovenski Bad Religion tribute, Bed Religion, ovu će srijedu na jubilarnom 30. ovosezonskom Good Vibrationsu prvi puta nastupiti u Vintage Industrial Baru, a društvo će im praviti domaće punk rock snage Pičke Vrište i posebni gosti iz Švedske, neopunkeri Comminor koji su se prošle godine predstavili zagrebačkoj publici na INmusicu! Za DJ pultom očekujte DJ Kneža standarde. Pretprodajna cijena karte je 20 kuna i možete ju kupiti u Dirty Old Shopu, na dan će koštati 30 kuna.

Bed Religion je slovenski Bad Religion tribute bend iz Ajdovščine sastavljen od momaka koji također vrijedno stvaraju u svojim autorskim projektima. Članovi su David Božič(vokal) Aljoša Todorovič (gitara), Gašper Černigoj (gitara, backvokal), Matej Likar (bas, backvokal) i Simon Mislej(bubnjevi). Bend je osnovan 2008. i vjeran je tribute ovih američkih punk legendi u što se svakako trebate uvjeriti ovom prilikom.

Pičke Vrište su zagrebačka punk rock petorka koja je do sada izdala jedan album "Nedovršena priča", koji je usput rečeno pokupio mnoge pohvale publike i kritike. Stari su znanci programa Good Vibrations, a u posljednje vrijeme su poprilično koncertno aktivni te su svirali širom Hrvatske i susjednih zemalja. Sastav čine Raši (gitara/vokal), Nino (gitara/vokal), Fićo (bubanj), Hill (bas gitara) i Ivek (lead vokal).

Comminor je punk rock bend iz švedskog grada Vasteras koji postoji od kolovoza 2010. godine. Bend na stageu nudi zaraznu energiju i svirku, a u zadnjih godinu dana nastupali su po festivalima i klubovima u Hrvatskoj (INmusic), Kini, SAD-u, Njemačkoj i Švedskoj. Uz to su pronašli vremena objaviti i svoj album prvijenac "Let’s Call It ART" početkom veljače ove godine!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni