Vije-sti

Sprema se peto izdanje Tam-Tam festivala

Sprema se peto izdanje Tam-Tam festivala

Nakon prošlogodišnjeg jednodnevnog izdanja, ove godine Tam-Tam vraća se jači nego ikad! Tijekom dva dana festivala imat ćete priliku uživati u nekim od najboljih bendova iz regije – Repetitor, Damir Avdić, M.O.R.T., Miki Solus – samo su neka od imena koja će zadnji vikend srpnja provesti u Sućurju na otoku Hvaru.

U petak, 29.7. nastupiti će Damir Avdić, Ti, M.O.R.T., Straight Mickey and the Boyz i Nemeček, dok će u subotu, 30.7. nastupati Repetitor, One Piece Puzzle, Žen, Miki Solus i Spiridon. Cijena festivalske karte iznosi 60 kn, dok u jednom danu festivala možete uživati za 40 kn. Karte se kupuju na ulazu u festivalski prostor, broj je neograničen tako da nema straha da se okrenete na ulazu.

Na mjestu festivala moguće je kampiranje, ali nažalost bez priključka vode i struje. Međutim, ekipa festivala potrudit će se koliko može da hrabrim kamperima bude što udobnije (točenje vode, punjenje mobitela i ostalo).

Osim dva dana najboljeg malog festivala u regiji, Sućuraj nudi i prekrasnu prirodu, mirnu atmosferu te genijalne ljude koji će vas natjerati da dio srca zauvijek ostavite na najistočnijoj točci Hvara. Ako želite, možete podržati festival putem indiegogo kampanje "Tam-Tam Music Festival" dostupne preko poveznice: https://www.indiegogo.com/projects/tam-tam-music-festival--2#/

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni