Vije-sti

SOUND REPORT TRAŽI SURADNIKE

SOUND REPORT TRAŽI SURADNIKE

sr profile pic

Dragi čitatelji i ljubitelji glazbe,

Sound Report traži suradnike koji bi bili voljni pisati o glazbi. U našem fokusu su uglavnom mladi i/ili nedovoljno afirmirani glazbenici i bendovi, poglavito njihovi koncerti. Uz to, pratimo događanja u svijetu domaće i strane glazbe, bez obzira na popularnost izvođača.

U nešto više od dva mjeseca postojanja, Sound Report je oformio ekipu od šest stalnih članova koji su do sada popratili 40 koncerata, što solističkih, što grupnih, te recenzijama koncerata, albuma i intervjuima popratili rad više od stotinu izvođača.

Sound Report je nedavno započeo suradnju s portalom Mixer.hr.

S obzirom na to da želimo proširiti svoje djelovanje, tražimo suradnike koji su upoznati s jazzom, klasičnom, te elektronskom glazbom jer smatramo da u tim žanrovima ima mnogo kvalitetnih glazbenika koji su još manje medijski popraćeni od mladih glazbenika u rock i metal vodama.

Uz to, tražimo još suradnika koji bi bili voljni pratiti događanja vezana za rock, blues, metal, punk i srodne (pod)žanrove.

Sound Report je uglavnom fokusiran na događanja u Zagrebu, no ukoliko ima ljudi koji bi pisali o glazbenim događanjima u drugim većim gradovima u Hrvatskoj, kao i u regiji, bilo bi nam drago realizirati suradnju.

Napominjemo da svi u ekipi Sound Reporta djeluju na volonterskoj bazi, odnosno za sada vam nudimo (samo) akreditacije za koncerte na koje biste išli i o kojima biste pisali.

Za sve detalje, lijepo molimo da nam se obratite na našu e-mail adresu: soundreport.cro@gmail.com

Vaš Sound Report Team

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni