Vije-sti

Sound Report ima novu web stranicu!

Sound Report ima novu web stranicu!

Dragi Čitatelji. S velikim ponosom vas želimo obavijestiti da redizajnirani Sound Report seli na novu web adresu - www.sound-report.com!

Od samih početaka rada, cilj nam je bio imati kvalitetnu web stranicu putem koje bi mogli još bolje raditi svoj posao u promoviranju domaće, ali i strane glazbene scene. Nakon par mjeseci rada, naš tim web developera je završio novu stranicu te je ista od danas otvorena za sve glazboljupce. U skoroj budućnosti, izaći će i optimizirana verzija za mobilne uređaje i tablet računala kako bi vam pružili bolje korisničko iskustvo dok u pokretu čitate Sound Report.

Kada pristupite stranici, prvo ćete uočiti našu novu naslovnicu s posljednjih objavljenim člancima. Na samom vrhu nudimo vam izdvojene vijesti iz svijeta glazbe i popis rubrika od recenzija koncerata, albuma, vijesti, intervjua i ostalih tipova članaka koje objavljujemo. Na naslovnici i u pojedinim rubrikama članci se listaju klikom na strelice ispod i iznad broja trenutne stranice.

Pri dnu stranice, u "footeru”, nalazi se kalendar događanja, za koji ćemo se truditi da sadrži što veći broj koncerata i festivala. Tamo ćete moći pregledavati po danima, tjednima, mjesecima, a i gradovima, koja sve glazbena događanja se nude u Hrvatskoj.

Desno od kalendara nalazi se Katalog izvođača. To je jedan aspekt stranice s kojim se snažno ponosimo i za koji se nadamo da će itekako zaživjeti i nadopuniti se kroz nadolazeće dane. U njemu možete istraživati koje sve izvođače nudi domaća i regionalna manje afirmirana scena. Unutar kataloga izvođači dobivaju svoje mjesto gdje ih publika može lako pronaći, čitati kratke biografije, dobiti linkove na sve relevantne društvene mreže kao što su Facebook, YouTube, SoundCloud, Bandcamp... te tim putem otkriti neke nove bendove čiji će fanovi tek postati.

Naša redakcija će se truditi i dalje rasti i sazrijevati u svom poslu, donositi vam najsvježije vijesti, recenzije, intervjue... te vam, nadamo se, pritom prenijeti barem dio velike ljubavi koju gajimo prema našoj itekako kreativnoj, vrijednoj i snažnoj glazbenoj sceni, a i šire.

Također smo otvoreni za svaki prijedlog, pitanje, savjet, a naravno i kritiku, kako bismo svoj posao radili što bolje. Slobodno nas kontaktirajte putem naše nove mail adrese urednistvo@sound-report.com.

Za kraj bi se htjeli zahvaliti našim developerima koji su udahnuli život novom Sound Reportu: hvala Ani Parunov i Sandru Njegovanu koji su isprogramirali stranicu, te Ivanu Milasu koji je zaslužan za originalan vizualni identitet.

Hvala i svima vama koji redovito pratite Sound-Report.com te se nadamo kako će se vaša brojka i dalje povećavati, isto kao i povjerenje u naš rad.

Filip Bušić
Filip Bušić

Osnivač portala, urednik, fotograf, novinar, - "Where words fail, music speaks."