Vije-sti

Songkillersi velikim koncertom u Tvornici slave 30. rođendan

Songkillersi velikim koncertom u Tvornici slave 30. rođendan

Iza njih su brojni hitovi, rasprodani koncerti i - 30 godina uspješne karijere, odličan je to razlog da Songkillers prirede nezaboravni slavljenički koncert. U zagrebačku Tvornicu kulture 25. ožujka omiljeni zagrebački bend donosi svoje najveće hitove i pripremaju tulum za pamćenje.

"I nas je iznenadila brojka - 30, ali to je samo dodatni povod da se još jednom okupimo i napravimo odličan koncert. Pripremamo i neka iznenađenja, goste, posebnu set listu. Ali ništa nećemo otkrivati. Najbolje je da dođete i slavite s nama, znate da vas nećemo razočarati" rekao je Željko Banić - Bane frontman benda.
Bane i ostatak bend već su krenuli s pripremama za slavljenički koncert gdje će nas oduševiti hitovima poput "Sreća", "Ni'ko kao ti", "Teži slučaj", "Dio mene" i brojnim drugima.Ulaznice za spektakl u Tvornici kulture u prodaji su od ponedjeljka 23. siječnja u
sustavu Entrio. U prodaju je pušten ograničen kontingent Early Bird ulaznica po 15 eura. Nakon toga ulaznice će stajati 18 eura, a na dan koncerta, ako ih ostane 20 eura.

Sve novosti o koncertu pratite na
Facebook eventu.

Ulaznice potražite na
Entrio.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni