Vije-sti

Skinite Dubioza kolektiv stickere za džaba!

Skinite Dubioza kolektiv stickere za džaba!

Nakon nedavnog izlaska pjesme „Treba mi zraka“ s Dinom Dvornikom, duhovitog videa „Protjera“ s Tarikom Filipovićem i Moranom Zibar, te preseljenja zagrebačkog koncerta u najveću dvoranu u državi, Dubioza Kolektiv predstavlja strateško međunarodno partnerstvo s Viberom.

Dubioza je prvi glazbeni bend u regiji koji nudi integrirano iskustvo korištenja Vibera sa svojim prijateljima. Suradnja Vibera i Dubioze donosi šesnaest animiranih stickera koji su dostupni u cijelom svijetu, a kampanja osim u regiji, kreće istovremeno i u Francuskoj, Italiji, Grčkoj, Mađarskoj te ostatku Europe.

Stickere, koji postaju sve korišteniji način komunikacije na Viberu, dizajnirao je član Dubioze, Vedran Mujagić, i potpuno su personalizirani, animirani i što je najbitnije - besplatni!

Kad smo mi bili djeca, skupljali smo i razmjenjivali klikere, a današnja omladina razmjenjuje isključivo stikere. Zato smo zadali zadatak Vedranu, koji je u Dubioza kolektivu zadužen za dizajn, da nacrta dubiozne Viber stikere, pa da i mi imamo digitalnog konja za trku - izjavili su članovi Dubioze povodom lansiranja Viber partnerstva i stickera.

Besplatni stickeri s mobitela preuzimaju se na ovom linku - http://spl.viber.com/stickers/dubioza/web/

Osim stickera i Public accounta, Dubioza će po prvi put u regiji predstaviti Viber bot putem kojeg će svi pratitelji Dubioze na Viberu moći sudjelovati u nagradnim igrama te osvojiti ulaznice za koncerte u svojoj zemlji. Tako će, na primjer, njihova publika u Hrvatskoj dobiti priliku preko Vibera osvojiti ulaznice za zagrebački koncert 17. studenog 2017. Za koncertom Dubioze u Zagrebu vlada izniman interes pa je stoga koncert preseljen iz Doma Sportova u zagrebačku Arenu.

Link za Viber bot s mobitela - http://spl.viber.com/redirect/dubioza/web/

Zanimljivo je također da će pratitelji Dubiozinog accounta na Viberu imati priliku putem Public Chata biti u stalnom kontaktu sa svojim omiljenim bendom.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni