Vije-sti

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox dolazi rasplesati Split

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox dolazi rasplesati Split

Nakon fantastičnog i skoro rasprodanog nastupa u Zagrebu, Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox se ovog ljeta vraća u Hrvatsku! Novi susret sa domaćom publikom zakazali su za 1.srpanj na Sustipanu u Splitu.

Postmodern Jukebox poznati su po svojim prepoznatljivim "vintage" načinom izvođenja modernih i klasičnih pop i rok pjesama. Ovaj stalno rastući kolektiv izvođača, kojih trenutno ima više od 70, u proteklih nekoliko godina imao je oko 500 milijuna pregleda na YouTube-u, kao i dva milijuna pratitelja, bio u vrhu iTunes i Billboard top lista i izveo više od 250 koncerata u prepunim dvoranama širom svijeta.

Kako kažu, oni su to uspjeli "izvodeći Top 40 hitove na način na koji bi se izvodile u starijim vremenima popularne muzike".

Uspjeh im je donio i hvalospjeve u brojnim medijima, uključujući Mashable koji je napisao: "PMJ se bavi obradom glazbe na predivne nove načine". Entertainment Weekly je napisao: "Grupa Scott Bradlee-a je poznata po tome što obrađuje moderne hit pjesme u retro stilu i pretvara ih u viralne uspjehe".

Idejni tvorac ove grupe Scott Bradlee, pretvorio je Postmodern Jukebox u moćnu silu gradeći nevjerojatnu inicijativu iz naroda oko ove glazbene grupe. Grupa objavljuje novi spot svakog tjedna, a svaki je snimljen u opuštenom okruženju njegove dnevne sobe. "Postavio sam prvi video 2009" prisjeća se Bradlee. "Bio sam siromašan i živio sam u Queensu. Nekoliko godina kasnije, skupili smo dva milijuna pratitelja, rasprodali nastupe širom četiri kontinenta i postali pravi primjer nevjerovatne grupe izvođača. Svaki od članova ekipe ima jedinstvene supermoći i ponosim se što sam sastavio najbolju kombinaciju sposobnosti i osobnosti i stvorio nevjerovatno iskustvo za naše obožavatelje. Želimo da se osjete kao da slave Novu godinu uz Frank Sinatru, ili da su na zabavi 1920-ih u stilu ‘Velikog Getsbija’. Postmodern Jukebox koncert je jedino mjesto gdje sve to možete doživjeti, ali i puno više u samo jednoj noći."

Sve su to razlozi da ne propustite priliku do pogledate Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox uživo, u predivnom ambijentu Sustipana ovog ljeta! Ulaznice po cijeni od 180 kn (early bird, do 1.5.) su u prodaji na prodajnim mjestima Ticketshopa, kao i na www.ticketshop.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni