Vije-sti

Sassja u ožujku u KSET-u

Sassja u ožujku u KSET-u

„Potpuno vjerujem u silu publike i energetsku bombu koju će donijeti na koncert!“  


Sassja20


Nakon što je prošli tjedan objavila spot za novi singl „Etikete“ u duetu s Remi iz Elementala, uz mnogobrojne pohvale i pozitivne komentare na društvenim mrežama i You Tube kanalu, pitanje koje se često postavljalo bilo je „kada i gdje Sassja uskoro nastupa“. Odgovor dolazi upravo sada, paralelno sa završnim pripremama za njezin prvi album „Taktički praktično“;  Sassja nastupa 13. ožujka u KSET-u, a 16. ožujka u ljubljanskom Channel Zero koji je njezin nastup „rezervirao“ još prije pola godine.

 Na koncertima koji slijede predstavit će novi album „Taktički praktično“ na kojem se nalazi jedanaest novih pjesama, ali i već svima poznata starija „stvar“ „Clash“ koja je u nekoliko mjeseci prikupila gotovo 400 000 pogleda na YouTube-u. Na albumu je i posljednji singl „Etikete“ koji popularnošću „izaziva“ uspjeh „Clasha“ jer je u samo nekoliko dana premašio 50 000 pogleda na You Tube-u.

 Famozni petak trinaesti, kad „pada“ njezin nastup u KSET-u, odabran je slučajno, a ono što vas očekuje na koncertu sigurno neće biti slučaj:

„Dosta sam emotivno vezana za ovaj album i jedva čekam da osjetim kako publika reagira uživo.  Naučila sam da su koncerti u biti zajednički nastup izvođača i publike jer se energije sa obje strane spajaju i zajedno prave atmosferu koncerta. Ja ću dati sve od sebe da moja energija bude na najvišem nivou do sada, a potpuno vjerujem u silu publike i energetsku bombu koju će donijeti u Zagreb i Ljubljanu!“

 DJ podrška Sassji bit će INDIGO koji je prošli puta u Zagrebu pratio i Edu Maajku. Uz album „Taktički praktično“ izvest će i starije pjesme, a očekuje vas odličan miks dub-a, reggae-a, drum n' bassa, dancehalla  i mnogo pozitivne energije karakteristične za Sassju.

Ulaznice kreću u prodaju krajem tjedna, a moći ćete ih kupiti po pretprodajnoj cijeni od 30 kn u KSET-u (Unska 3) ili Dirty Old Shopu (Tratinska 18) u Zagrebu. Cijena ulaznice na dan koncerta iznosit će 40 kn, a vrata se otvaraju od 20 sati.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni