Vije-sti

Sassja predizvođačica Asian Dub Foundationu

Sassja predizvođačica Asian Dub Foundationu

Prije nešto više od dva tjedna, najavljen je prvi Croatia Music Adventures koji će se ove godine održati u Dubrovniku. Osim dva strana imena, Park Orsula ugostit će i najpopularnijeg ženskog MC-a u regiji! Ona je Sassja i nastupit će 28. srpnja kao predgrupa britanskoj senzaciji - Asian Dub Foundationu! Na prvom Croatia Music Adventuresu koji će se održati u Parku Orsula, 4. kolovoza nastupa talijanski Barry White - Mario Biondi, a tko će njemu biti predgrupa otkrivamo uskoro!

Sassja je jedna od rijetkih ženskih MC-a u regiji za koju je donedavno znao samo uzak krug ljudi koji su njezin rad pratili od samih početaka. U ožujku ove godine, snimila je singl "Etikete" ft. Remi, potpisala za Menart i izbacila svoj prvi studijski album "Taktički praktično". Album je po slušanosti putem online glazbenog servisa, u roku 24 sata dospio na prvo mjesto! Iza nje je i fenomanalan singl "Clash" koji zajedno s "Etiketama" ima preko 1,5 milijun pogleda! Nedavno je nastupila na INmusic festivalu gdje je na hidden stageu "razvalila" pred više od 1500 ljudi i time zaradila pozivnicu za jesenske nastupe u Švedskoj, Njemačkoj, Švicarskoj! Bila je to najbolja moguća uvertira u bogato ljeto s obzirom da Sassju osim nastupa na Croatia Music Adventuresu, očekuju nastupi i na Seasplashu, OK Festu, Pannonian Challengeu, Lake Festu, Schengenfestu...

Njezinu energiju, davnih dana prepoznali su Edo Maajka, Frenkie, DJ Soul i cijela ekipa tuzlanskog FMJAM-a koji je prihvaćen kao jedan od najznačajnijih pokretača alternativne glazbene scene u ovom dijelu Europe. Nerijetko ju zovu i ženom FM JAM-a. Njezin najnoviji singl "Za raju", u samo dva dana, premašio je brojku od 10 000 pogleda na YouTube-u. 

Informacije o ulaznicama za Croatia Music Adventures:

Ulaznice za koncert Marija Biondija možete kupiti putem www.ulaznice.hr i na svim prodajnim mjestima istoga sustava. Pretprodajna cijena iznosi 300 kn dok će na dan koncerta, ukoliko preostane ulaznica, iznositi 350,00 kn.

Ulaznice za koncert Asian Dub Foundationa možete kupiti online putem www.ulaznice.hr i putem prodajnih mjesta sustava ulaznice.hr. Pretprodajna cijena iznosi 240,00 kn dok će na dan koncerta, ukoliko preostane ulaznica, iznositi 270,00 kn.

U slučaju vrlo nepovoljnih vremenskih uvjeta, koncerti će biti prebačeni u športsku dvoranu Gospino polje zbog zahtjevnosti produkcije. Organizator zadržava pravo izmjene lokacije i ulaznice nije moguće vratiti. Informaciju o premještanju koncerta izvršit će putem medija i putem svojih kanala informiranja ( web, facebook, mailing lista ).

Sve informacije o ulaznicama i samom projektu možete pronaći na www.croatiamusicadventures.com ili na facebook stranici Croatia Music Adventuresa.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni