Vije-sti

Šank objavio spot za pjesmu

Šank objavio spot za pjesmu "To je pitanje"

Objavom spota za singl “To je pitanje” zagrebački punk rockeri Šank?! zaključili su promociju aktualnog albuma “Treća runda”.


Šank 01
Protekla godina bila je još jedna izuzetno uspješna za ovaj sjajni bend. Izlazak trećeg albuma prigodno nazvanog “Treća runda” i mnogobrojni koncerti po zemljama regije, bili su kruna rada benda koji je proteklih godina ubrzano prerastao u jedan od najvećih aduta regionalne underground scene. Kao poseban poklon svim fanovima odlučili su priču zaključiti spotom za pjesmu “To je pitanje” koji se sastoji od kadrova snimljenih na poznatom festivalu smještenom na orahovačkom jezeru -  Ferragosto Jamu. Za koncept, režiju, snimanje i montažu zaslužni su Kristijan Markoci i A-LIVE Produkcija.
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=nZW_2AiVATA&feature=youtu.be[/embed]
No, završetak promocije “Treće runde” nije nikakav razlog za tugu. Dapače to ujedno  označava početak promocije iduće etape u karijeri benda. Snimanje novog albuma, čiji se izlazak očekuje u ožujku, upravo se nalazi u završnoj fazi. Tako će ovi neumorni zagrepčani i ovu godinu, u kojoj slave petu obljetnicu postojanja, provesti radno, kao i sve prethodne,   Idući nastupi Šanka?! planirani su za 14.02. kad, u društvu Biciklića i Fajrunta, nastupaju u Prostoru (Čakovec), te za 7. ožujak kad će u zagrebačkom Domu sportova nastupiti kao posebni gosti Brkova. Ulaznice za Dom sportova 7. ožujka Od 1. siječnja do 6. ožujka cijena ulaznice u pretprodaji je 60 kn, dok će na dan koncerta iznositi 80 kn. Prodajna mjesta:
  • Dirty old shop, Tratinska 22
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
  • Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
  • Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni