Vije-sti

S.A.R.S. u Bikersu

S.A.R.S. u Bikersu

U petak, 3. lipnja, u zagrebačkom Bikers Beer Factoryju grupa S.A.R.S. održat će ekskluzivni i promotivni klupski nastup povodom velikih koncerata u Domu sportova 21. i 22. listopada.

Ovo će zaista biti jedan od rijetkih klupskih nastupa kojem će moći prisustvovati isključivo kupci dvodnevnih fan pit ulaznica za Dom sportova i mediji. Dosadašnji nastupi S.A.R.S.-a u Zagrebu su uglavnom bili na velikim pozornicama, a ovo će biti jedinstvena prilika da se fanovi zbliže s bendom. Ne samo da će održati poseban koncert za svoje najveće fanove, već će fanovi dobiti priliku od 20 do 21 sat upoznati svoje idole i podružiti se s njima!

Na jednosatnom koncertu u BBF-u bend će po prvi put pred zagrebačkom publikom izvesti i nekoliko pjesama sa svog novog izdanja – ''Posljednjeg albuma''.Ovaj je koncert zatvorenog tipa i za njega neće biti moguće zasebno kupiti ulaznicu.

"Molimo fanove koji dolaze na nastup da svakako ponesu svoju kupljenu dvodnevnu fan pit ulaznicu za Dom sportova 21. i 22.10. jer bez nje neće bit moguć ulazak u BBF. Također, te iste ulaznice bit će moguće kupiti na ulazu u Bikers Beer Factory prije samog nastupa po cijeni od 170 kuna" - poručuju organizatori.

Nastup u Bikers Beer Factoryju prenosit će se na Radiju 101 između 21 i 22 sata. Svi fanovi koji dođu u Bikers moći će po promotivnoj cijeni kupiti novi ''Poslednji album'' prije službene objave na CD-u, kao i službeni merch benda!
Ovaj će ekskluzivni nastup zaista biti pravo zagrijavanje za koncerte karijere u Domu sportova 21. I 22.10.2016.!

Nakon koncerta, od 23 sata, slijedi službeni S.A.R.S. after party na kojem će biti slobodan ulaz.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni