Vije-sti

S.A.R.S. održao nastup pred najvjernijim obožavateljima!

S.A.R.S. održao nastup pred najvjernijim obožavateljima!

Bikers Beer Factory u petak se pretvorio u okupljalište najvjernijih obožavatelja benda S.A.R.S. koji su imali čast slušati najveću glazbenu atrakciju s ovih prostora u jedinstvenom klupskom ozračju.

U petak je grupa S.A.R.S. održala ekskluzivni nastup za svoje najveće fanove, najavivši time spektakularne koncerte u Domu sportova,kojima će bend obilježiti deset godina glazbene karijere! Koncerti će se održati  21. i 22. listopada. 

Na jednosatnom nastupu zatvorenog tipa, na koji su mogli ući samo oni koji su kupili posebnu dvodnevnu fan pit ulaznicu za predstojeće S.A.R.S. koncerte  u Domu sportova, bend je prvi put izveo nekoliko pjesama s njihovog novog studijskog izdanja, ''Poslednjeg albuma''. To je bila izvanredna prilika da fanovi kupe album u fizičkom izdanju jer će S.A.R.S. odsad objavljivati samo singlove. Nakon krajnje impresivnog nastupa uslijedilo je druženje s fanovima gdje su S.A.R.S.-ovci pokazali kako nimalo ne izigravaju velike zvijezde nego da je upravo njihova pristupačnost publici jedan od njihovih najvećih aduta.

Promotivni klupski nastup izravno je prenosio njihov medijski pokrovitelj koncerata u Domu sportova, Radio 101, i definitivno je bio pravo zagrijavanje za koncerte karijere koji slijede u Domu sportova 21. i 22.10.2016.!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni