Vije-sti

S.A.R.S., Brkovi i Dječaci rade Tulum u Rijeci

S.A.R.S., Brkovi i Dječaci rade Tulum u Rijeci

[caption id="attachment_3338" align="aligncenter" width="547"]S.A.R.S. (izvor: Facebook) S.A.R.S. (izvor: Facebook)[/caption]

Nakon što je prošle godine pokrenut koncertom Dubioza Kolektiva u ulozi headlinera, jednodnevni događaj jednostavnog naziva TULUM vraća se ove jeseni u Rijeku. U Dvoranu mladosti u petak 14. studenog stižu S.A.R.S., Brkovi i Dječaci.

Vjerojatno najbrže rastuća regionalna live atrakcija, S.A.R.S., svirat će u ulozi headlinera na Tulumu, samo tri tjedna nakon svog najvećeg samostalnog koncerta u karijeri, onog u zagrebačkom Domu sportova 25. listopada.

Bespotrebno je još jednom naglašavati sjajnu energiju i uzajamnu ljubav koju su riječka publika i S.A.R.S. razmjenjivali proteklih godina. Na velikoj i raskošnoj produkciji S.A.R.S. će ponovo stati na pozornicu dvorane na Trsatu i proći kroz set listu najvećih hitova među kojima će zasigurno biti “Buđav lebac”, “Perspektiva”, “Ratujemo ti i ja”, “To rade”, “Rakija”, “Lutka”, “Klinka” i mnoge druge.

Brkovi, punk-folk-wellness mašina po veličini hypea i broju koncerata opasno se približavaju S.A.R.S.-u, mada i zvukom i slikom uvelike odskaču od svega na našoj sceni. Recentni album, “Pizda materina”, koji se, kao i ostatak diskografije, može skinuti s njihovog službenog web sitea, pogurao je Brkove par koraka prema većim koncertnim prostorima i vodećim festivalskim slotovima. Riječku publiku toliko su oduševili prošle godine da je bio dosta lak izbor bookirati ih za novi Tulum.

Osim što su s beogradskom ekipom mnogo puta podjelili stage glavni vokal Brkova – Shamso69 – gostuje im u velikom hitu i izrazitom koncertnom favoritu “Ti, ti, ti”.

Sjajan splitsko-zagrebački hip hop trio Dječaci nakon debitantske “Drame” i ponajboljeg albuma posljednjih godina u nas, hvaljene “Istine”, ovih mjeseci pripremaju treće izdanje. Novi materijal najavljuje fenomanalan singl “Struja” za koji su nedavno snimili i spot.

Kroz punih pet sati live nastupa, Tulum će opet uz izuzetno povoljne cijene ulaznica Rijeci ponuditi sjanu jednodnevnu zabavu uz neka od trenutno najatraktivnijih imena regionalne rock i hip hop scene.

 

Ulaznice po promotivnoj cijeni od svega 45 kn idu u prodaju već ovaj petak, 05. rujna.

Ta cijena aktualna je do 05. listopada kada raste na 55 kn, koliko će iznositi do dana koncerta. Na dan koncerta cijena je 70 kn.

  Službena prodajna mjesta: Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr  
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni