Vije-sti

Rocklive objavio novu pozornicu i izvođače

Rocklive objavio novu pozornicu i izvođače

Nakon najave izvrsnih izvođača, RockLive festival dodatno širi festivalsku priču, te najavljuje drugu pozornicu, odnosno „Kamp stage“.

RockLive  Festival ove je godine svojim sadržajem definitivno jedna od najzanimljivijih ljetnih destinacija. Smješten na predivnom jezeru Šoderica nedaleko Koprivnice u svoj je line up do sada uvrstio izvrsne izvođače, kao što su Krankšvester, Edo Maajka, Let 3, Mašinko, Cold Snap, Debeli Precjednik, Gužva u 16ercu i Bednja.

Novost na festivalu je dodatna pozornica, takozvani „Kamp stage“ koji će, smješten u festivalskom kampu produžiti dobru zabavu. Svirke kreću već u popodnevnim satima, a uz već najavljeni bend Bednja, nastupaju Domagoj Šimek, Acid Hags, BKD, Avlov i Paul the Walrus

A već ovog petka, 1.6., u koprivničkom KKC Pixel održava se treći RockLive warm up na kojem će nastupiti Demoler, Demoler, žanrovski sveobuhvatan bend rođen u grotlima zagrebačkih garaža koji čine poznata imena s različitih strana spektra naše scene.  U Pixelu će promovirati svoj prvi album „Demoler“, a dijele se i 2 festivalske ulaznice!

Još par dana, odnosno do 31.5. u prodaju su RockLive festivalske ulaznice po cijeni od 85 kuna za sva tri dana održavanja, nakon čega se cijena diže na 100 kuna.

Na sam dan održavanja festivalska ulaznica iznosit će 120 kuna.

Ulaznice možete kupiti isključivo putem sustava Entrio, online na www.entrio.hr ili putem Entrio prodajnih mjesta.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni