Vije-sti

Red Bull Stribor - pokretni DJ stage traži vozača/DJ-a!

photo: Stribor, credit: Red Bull Content Pool

Red Bull Stribor - pokretni DJ stage traži vozača/DJ-a!

Kad ti je dobar provod posao, a ured na četiri kotača! Zvuči dobro? Evo posao za tebe!

Red Bull traži osobu spremnu za putovanje života! Vožač i DJ Red Bull Stribor vozila zvuči kao posao života za partijanere, ljubitelje aktivnog načina života i sportskih događaja.

Tko, ili točnije što je Red Bull Stribor?

Red Bull Stribor je pokretni DJ stage, zabavljač na kotačima i vozilo za kojim se okreću i najveći fanovi motoriziranih jurilica na četiri kotača.
Opremljen je DJ pultom, ozvučenjem, Playstation konzolom, roštiljem, ekranima za prikazivanje filmova, a jedino što mu nedostaje je vozač.

Što trebaš imati za ovaj posao?

Osim zagrebačke adrese, bitno je da si iskusan i siguran vozač ili vozačica s DJ/MC iskustvom pa čak i ako to znači samo da tvoji prijatelji uvijek hvale tvoje party playliste.

Ako si komunikativna, otvorena, kreativna i motivirana osoba s interesima u glazbi, kulturi i sportu, student/ica ili osoba sa završenom srednjom školom/fakultetom koja ima iskustva s audio/video/elektroničkom opremom te znanjem engleskog jezika u govoru i pismu - već si na pola puta do posla iz snova.

Znači, Red Bull Striboru treba osoba koja voli putovati i živjeti aktivno, služi se društvenim mrežama i voli fotografiju. Ako si osoba koja voli pokret i kad nije motoriziran, imaš društvene mreže i zavidan 'feed' prijavi se i kreni u avanturu!

Kako se prijaviti?

Jednostavno! Pošalji svoj životopis i motivacijsko pismo, najkasnije do 20. veljače 2022. na mail info.hr@redbull.com s naznakom u naslovu 'Red Bull Stribor'. Sretno!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni