Vije-sti

Red Bull RapLika 2021. - novo izdanje velikog natjecanja u freestyle repanju

Red Bull RapLika 2021. - novo izdanje velikog natjecanja u freestyle repanju

Natjecanje koje već ima fanove u cijeloj regiji vraća se nakon dvije godine pauze. Koga će talent dovesti do krune kralja freestyle repanja?

Verbalni okršaji, improvizacija, dobra ekipa - sve su to sinonimi za Red Bull RapLika natjecanje u hip-hop improvizaciji.

Uskoro ćeš se moći upustiti u verbalni dvoboj jedan-na-jedan (battle) u kojem MC-ijevi nastoje poraziti suparnika improviziranim rimama smišljenim na licu mjesta. Što ti je činiti? Smisliš što bolju ‘rap repliku’ na protivnikove riječi i nadmašiš ga duhovitim dosjetkama (uglavnom na njegov račun). Odeš na nacionalno finale i pobijediš. Piece of cake? I mislili smo!

No, prije toga, trebaš se prijaviti i proći stručni sud žirija koji će odlučiti tko će od prijavljenih stati na stage festivala Drito iz MSU-a 10. rujna 2021.

Sve što trebaš napraviti za prijavu je posjetiti stranicu redbull.hr/raplika, pročitati pravilnik i ispuniti prijavni obrazac te čekati svoj termin za videopoziv sa sucima.

Suci će ti pustiti beat i zadati nekoliko riječi, a na tebi je samo da ih osvojiš freestyleom.

Nakon što i posljednji prijavljeni baci 'free', suci će na temelju zapisanih ocjena odlučiti kojih osam sudionika čeka pozornica i državno finale.

Imena sudaca na Red Bull Raplika natjecanju, ali i sudionika bit će poznata uskoro. Pobrini se da budeš među njima.

Prijave su otvorene od 13.8. do 20.8. 2021., a više informacija nalazi se na stranici redbull.hr.

 

Vidimo se 10. rujna u MSU!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni