Vije-sti

Rasprodane VIP ulaznice za Las Vegas Show u Laubi

Rasprodane VIP ulaznice za Las Vegas Show u Laubi

VIP ulaznice za Las Vegas Show koji će se održati u subotu 30. ožujka u zagrebačkoj Laubi službeno su raprodane.

U prodaji je ostalo još ulaznica, a organizatori pozivaju sve zainteresirane da što prije nabave svoj primjerak jer se pretpostavlja da će Show biti rasprodan uskoro.

Las Vegas Show ekstravaganza počinje u subotu u 21 sat, a predstavljen je cjelokupni program. Lider Swingersa, Robert Mareković, biti će domaćin showa skupa s Danijelom Večerinović, a publiku očekuju poznate melodije u raskošnim aranžmanima benda, a show će oplemeniti plesačice u Las Vegas kostimima, vatromet, akrobati, prikladna scenografija, gutači vatre te plesna škola swinga. Neno Belan, Marko Tolja i Mirko Fodor nedavno su najavljeni gosti, a publika će ih imati prilike poslušati uživo u ambijentu potpuno drugačijem od onoga na što smo dosad navikli. Gosti Las Vegas Showa moći će se i fiktivno vjenčati. Sretne parove vjenčat će imitator Elvisa Presleyja, a dobit će i službeni Las Vegas Show certifikat o potvrdi vjenčanja. Dress code nije obavezan, a svi su pozvani da budu dio showa u Frank Sinatra ili "vintage" stilu.

Show je podijeljen u šest tematskih dijelova; Rat Pack, Italia, Rock and Roll, Elvis Presley the King, Hollywood, Ivo Robić. Nakon showa je organiziran i after-party na kojem će DJ biti Tomo Ricov. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti u sustavima Entrio Eventim.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni