Vije-sti

Rasprodan koncert S.A.R.S.-a u Parku Orsula, dodan novi dan

Rasprodan koncert S.A.R.S.-a u Parku Orsula, dodan novi dan

Nezapamćen interes fanova iz južnih djelova Hrvatske doveo je do rasprodanog koncerta grupe S.A.R.S. u dubrovačkom parku Orsula u petak, 14. kolovoza. Stoga je dodan još jedan nastup – u subotu 15. kolovoza, čije ulaznice su već u prodaji.

Proći će tri godine od posljednjeg dolaska S.A.R.S.-a u park Orsulu gdje su nastupili davno ljeto 2012. godine. Tadašnja koncertna atrakcija u međuvremenu se pretvorila u jedan od nekoliko najtraženijih i obožavanijih bendova naše regije. Punili su najveće dvorane i predvodili line up-e najznačajnijih festivala ovog podneblja, dodajući tome i rasprodane klubove po Europi kamo se u posljednje vrijeme sve češće zapućuju. Na jug Hrvatske Žare i društvo 14. kolovoza dolaze sa čak dva ovogodišnja izdanja I nekim novim oborenim rekordima. Prvi live album, “Mir i ljubav”, snimljenim na trijumfalnom koncertu u Domu sportova proteklog listopada objavljen je početkom siječnja online, a prije nekoliko tjedana i kao CD. Novi studijski album “Proleće” grupa je, pak, izbacila 8. ožujka. U međuvremenu njihovi najveći hitovi, “Perspektiva”, “Lutka”, “Buđav lebac”, “To rade” uhvatili su nove milijunske preglede na YouTubeu.

S dvije svirke u parku Orsula S.A.R.S. postaje prvi izvođač kojem je to uspjelo, a s obzirom na dosad prodano količinu ulaznica za očekivati je da će i subotnji nastup biti rasprodan.

Oba dana, i u petak i u subotu satnica je ista. Vrata se otvaraju u 20:30, a koncerti počinju u 22:00.

Ulaznice za subotu 15. kolovoza u pretprodaji iznose 80 kn. Ukoliko ih ostane na dan koncerta za ulaz će trebati izdvojiti 100 kn.

Službena prodajna mjesta:

Eventim prodajna mjesta, kiosci Tisak i Petrol pumpe

S.A.R.S. u Dubrovnik dovodi LAA.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni