Vije-sti

Rambo Amadeus na karlovačkoj Maloj sceni HD

Rambo Amadeus na karlovačkoj Maloj sceni HD

DR Funkster vas poziva u subotu, 5.11. na posebnu večer na Maloj sceni HD u Karlovcu! Na 40 godišnjicu djelovanja DR Funkstera desit će se koncertna poslastica koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim! Na pozornici će se ukazati glavom, brkovima, naočalama u boji i bradom Rambo Amadeus - lično i personalno! Unutar zidova kultnog prostora koji su nove generacije oslikale i uredile kao moderan alternativni klub udružit će se istomišljenici i ljubitelji sjajne glazbe, dobre riječi i iskrenog smijeha!

Rambo amadeus, jedinstveni multimedijalni umjetnik, čovjek zdravog razuma i ljubitelj prirode koji na ovim prostorima djeluje od kraja 1980.-ih. Glazbenu karijeru dokumentirao je u 17 albuma koji su nastali kroz godine. Kultni status stekao je odličnom glazbom, britkim riječima i jedinstvenim humorom koji pogađa sve pore društva i života. Tekstovi njegovih pjesama za jedan krug ljudi su postali kolokvijalni dio govora. Neke od tvorenica i fraza koje je iznio, poput "Turbo folk", upisane su kao dio masovne kulture. Njegovo djelovanje na promociji svijesti o čistom okolišu, normalnim odnosima u društvu i među ljudima te suočavanju kultovima potvrđeno je titulom Ambasadora dobre volje UNICEF-a Crne Gore.

Koncerti Ramba Amadeusa su posebni susreti na kojima ne nedostaje odlične svirke, vrhunske atmosfere i smijeha. Okružen odličnim glazbenicima redovito uspjeva pokrenuti glazbenu energiju i od svakog nastupa učiniti jedinstven i poseban događaj.

Udriground u grčkom prijevodu znači 'mrdaj guzicu u ritmu zdravog razuma'. Promotori ove životne doktrine odupiru se zamkama lošeg ukusa, površnim ljudskim odnosima, zabludama modernog društva, izazovima kafanskih provokacija i glazbenom neukusu. Djeluju u sastavu funky flote - savršenoj glazbeno-zanatskoj formaciji zaslužnoj za redovita otvaranja plesnih ritmičkih tunela i magnetizaciju istine. Ne trpe pasivne promatrače i zajedljivce, loše plesače i smutljivce. Rade na vašem sluhu i sluhu vaših najbližih. Dobro su poznati lokalnoj publici i na glasu kao odlična koncertna atrakcija. Iskustvo su stjecali u klubovima i na festivalima diljem Hrvatske i Slovenije. Prepjevom nekih Rambovih uspješnica djelomičnu su odredili i svoju glazbenu boju.

Spleen G, pokretna poliklinika koncentrirana na liječenja svih tegoba gruvom. Jazz/funk/hip hop glavne su medicinske sestre Spleen G - a, vrlo uspješno asistirajući doktorima pri kompliciranim operacijama. Dok se pitate što se događa na stejđu za to imate izuzetno ugodnu muzičku podlogu uz koju dobijete i u potpunosti besplatno životno znanje. U punom pansionu uključeni su zagarantiran dobar provod, osmjesi na licima i guzotres - sindrom prouzrokovan velikom koncentracijom bass linija. Spleen G je do sada angažiran na puno grupnih liječenja diljem Zagreba, na kojima su postigli izuzetno visok postotak potpunih ozdravljenja praćenih euforijom i antidepresivnim djelovanjem.

Ulaznice možete kupiti na: entrio.hr // Dirty Old Shop, Zagreb // Mozaik galerija, Karlovac // Caffe bar Amadeus, Karlovac // Caffe bar Cohiba, Karlovac // Cafe bar MAXI, Duga Resa // MC Moto Legija, Karlovac

Cijena ulaznice: 100 kn, ulaznice su ograničene na 200 komada.
Vrata se otvaraju u 21h, a koncerti počinju u 22h.   

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni