Vije-sti

Prve ulaznice za INmusic festival već u prodaji

Prve ulaznice za INmusic festival već u prodaji

[caption id="attachment_3404" align="aligncenter" width="547"]INmusic 2014 © Filip Bušić INmusic 2014 © Filip Bušić[/caption]

Tek što su prije tjedan dana objavljeni datumi održavanja jubilarnog 10. INmusic festivala, prve ulaznice su već u prodaji.

Kao i dosad, pripremljen je određen broj ulaznica za ranoranioce. Trodnevne festivalske ulaznice već su u prodaji i moguće ih je kupiti po cijeni od samo 250 kuna. Ulaznice za ranoranioce bit će moguće kupiti samo do 5. studenog putem službenih internet stranica INmusic festivala.

Nmusic ide još jedan korak dalje. Najveći i najvjerniji fanovi festivala posebni su rođendanski gosti! Svi koji u svom posjedu imaju ulaznice od prethodnih devet izdanja festivala, na poklon dobivaju ulaznicu za deseto izdanje. Evo što morate učiniti da biste u lipnju iduće godine mogli potpuno besplatno uživati na Jarunu: ulaznice od svih dosad održanih izdanja fotografirajte ili skenirajte tako da broj ulaznice bude jasno vidljiv te pošaljite sliku na tickets@inmusicfestival.com. Detalje ove akcije potražite na službenim internetskim stranicama festivala.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni