Vije-sti

Promocija novog albuma MAR u Začaranoj Močvari!

Promocija novog albuma MAR u Začaranoj Močvari!

MAR je mlada glazbenica koja je već imala priliku zagrijati daske Začarane Močvare, a u utorak 11.6. dolazi predstaviti svoj prvi album "Calling out".

Njena glazba sadrži elemente rokenrola, bluesa i folka, a sve upakirano u nježnu indie melankoliju uz neprestano pomicanje vlastitih granica i istraživanje novog zvuka.

Među omiljene glazbenike ubraja The Lumineerse, Birdy, TracyChapman, Jake Bugga, ali i neke starije poput Nirvane, Eddie Veddera i Elvisa Presleya. Njen vokal, kao da pripada iskusnoj glazbenici koja je prevalila mnogo svjetskih pozornica, odvodi nas u posebno raspoloženje.

Teme koje ju zaokupljaju su teme odrastanja, usamljenosti, nerazumijevanja okoline i često stigmatizirane depresije. O temama progovara direktno kroz svoje pjesme ne libeći se dati se maksimalno slušateljima i ogoliti se do kosti.

Krajem 2017.god. započinje suradnju s mentorom Adamom Semijalcem (Bebe Na Vole), s kojim je snimila svoj prvi album "Calling out" kojega će nam u cijelosti izvesti na ovom pred-ljetnom izdanju Začarane Močvare.

Vrata 20:00 • Početak 20:30 • Upad 30 Kn

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni