Vije-sti

PREMIJERA: The Kulash

PREMIJERA: The Kulash "I Found Heart of Gold"

Nakon uvodnog singla i videospota "Place I Call Home" te hvaljenog debitantskog albuma "Eyes Full of Truth", zatonska country-pop-rock grupa The Kulash predstavlja novi singl i spot "I Found Heart of Gold".

Riječ je o vjerojatno najosobnijoj pjesmi s albuma prvijenca, a zanimljivo je da je i audio i video snimka snimljena uživo, prilikom live promocije albuma "Eyes Full of Truth", koja se održala u Zatonu, 16. srpnja tekuće godine.Tekst i glazbu potpisuje Ivan Kulash, aranžman je napravio Vice Dukić, za rasvjetu su bili zaduženi Blackyequipments - Darko Paić, dok je kamera i fotografija prepuštena poznatom šibenskom snimatelju Ivanu Kulašu. Naslovnu fotografiju za singl je napravio Mićo Huljev.

  "Čekaj, ovo je promocija? Izgleda i zvuči kao da zajedno sviraju godinama..." - samo je jedan od brojnih pozitivnih komentara, koji se mogao čuti tijekom koncerta koji su The Kulash održali u Zatonu, pod nazivom "Live in park", u cilju Live promocije albuma "Eyes full of truth". Ljetna večer, vrhunska pozicija u parku na samoj rivi u Zatonu, odličan zvuk i rasvjeta te bend koji doslovno proživljava svaku pjesmu, idealan je recept za vrhunski glazbeni događaj. 

Red smijeha, red anegdota pa i pokoja suza, mogla se vidjeti među zaista velikim brojem ljudi koji su se okupili na koncertu, čime su dokazali da The Kulash apsolutno ima zvuk, emociju i atmosferu na nastupu, koja pomalo, ali sigurno dopire do ljudi. Svirali su Ivan Kulaš - vokal, Antica Bosna - prateći volal, Frane Gulin - lead gitara, Vice Dukić - bas gitara, prateći vokal, Darko Pavasović - bubnjevi, Grgo Gulin - keyboards. 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni