Vije-sti

PREMIJERA: JAKOV ZADRO

photo: Jakov Zadro, credit:

PREMIJERA: JAKOV ZADRO "Ako voliš me"

Ako ste željni novog, modernog i minimalističkog zvuka, Jakov Zadro je vaš savršen odabir.

Ovaj mladi glazbeni producent i multi-instrumentalist odlučio je osvježiti domaću glazbenu scenu i nakon brojnih suradnji predstavlja svoj prvi samostalni singl "Ako voliš me".

"Na pjesmu me inspirirao trenutno u SAD-u jako popularan zvuk slap house-a. Čini mi se da u Hrvatskoj fali glazbe u sličnim žanrovima, pa sam se odlučio na nešto svježiji zvuk, a sama pjesma tematizira bijeg iz toksičnog odnosa. Svoj zvuk bih opisao kao moderni i minimalistički. Inspiraciju sam crpio od različitih nepovezanih žanrova počevši od glazbenika poput Arctic Monkeysa, Tame Impale do Imanbeka i Tiesta, a svoju glazbu bih preporučio mlađoj populaciji koja voli zapadnjačku pop glazbu i uživa u izlascima u klubove.", otkrio je Jakov.

Ljubav između Jakova i glazbe traje još od osnovne škole za vrijeme koje je počeo svirati gitaru i bubnjeve, kasnije je svirao po brojnim bendovima, a prije dvije godine počeo se zanimati za glazbenu produkciju te je upoznao MPA akademiju i počeo graditi karijeru glazbenog producenta. Jakovova velika želja je što više se profilirati kao producent i autor te svojim inovativnim pristupom graditi karijere mladih glazbenih nada, a istovremeno objavljivati i svoju autorsku glazbu.

Pjesma "Ako voliš me" dostupna je na svim streaming servisima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni