Vije-sti

Poslušajte prvu hrvatsku božićnu metal pjesmu - Po' Metra Crijeva snimili spot za

Poslušajte prvu hrvatsku božićnu metal pjesmu - Po' Metra Crijeva snimili spot za "Djed Mrz"

"Beli Božić - Črjena mačeta!" kažu riječki ča metalci Po' Metra Crijeva i za nadolazeće blagdane spotom za pjesmu Djed Mrz daruju vjerne fanove i one koji će to tek postati.

Nakon osvojene nagrade za najbolji album 2019. na 41. RiRock festivalu, poželjeli su se pridružiti medijskom bombardiranju blagdanskim pjesmama i izbaciti vlastiti spot za božićnu pjesmu. Ako sve firme, trgovački lanci i političari mogu imati božićni spot, vrijeme je da ga i mi snimimo, ali na svoj način! - rekli su iz PMC-a.
Po' Metra Crijeva ovim spotom ujedno najavljuju i veliko reizdanje svog albuma "Metal Va Guzice", koji će biti dostupan za besplatan download i na CD-u u prvoj polovini 2020. godine.

Djeda Mrza može se pogledati na YouTube kanalu benda, a više informacija o nadolazećim svirkama, događajima i feštama saznajte na Facebook stranici grupe.

Spot su napravili stari suradnici PMC-a Kristijan Vučković i Inqvizitor, a Djeda Mrza utjelovljava zgodna profesorica jednog riječkog fakulteta. Tko je ona - pokušajte dokučiti sami!

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni