Vije-sti

„POKÉMON 25“ – Glazbene zvijezde obilježavaju četvrt stoljeća omiljenih animiranih likova

„POKÉMON 25“ – Glazbene zvijezde obilježavaju četvrt stoljeća omiljenih animiranih likova

„POKÉMON 25: THE ALBUM“ glazbena je kompilacija koja donosi pjesme Katy Perry, Post Malonea, J Balvina, Jaxa Jonesa, Lil Yachtyja i drugih.

Ovaj zanimljivi glazbeni pothvat dio je velike cjelogodišnje kampanje kojom se obilježava 25 godina globalno popularne franšize i jednog od omiljenih fiktivnih svjetova. Glazbeno izdanje nastalo u čast Pokémonima dostupno je i na streaming platformama: https://pokemon25.lnk.to/thealbumPR

P25 Music je zaista nevjerojatno putovanje na kojem smo surađivali s nizom nevjerojatnih glazbenika koji su nam pomogli proslaviti 25 godina Pokémona - izjavio je Colin Palmer, potpredsjednik marketinga The Pokémon Company Internationala dodavši kako je iznimno zadovoljan što su, u suradnji s Universal Music Grupom, glazbenici svojim posebnim i prepoznatljivim glazbenim potpisima pridonijeli stvaranju zvučnog zapisa inspiriranog isključivo - Pokémonima.

Proslava 25. obljetnice popularnih džepnih čudovišta (ime Pokémon skraćenica je japanskog izraza za „džepna čudovišta“) započela je s virtualnim koncertom „Pokémon P25“ u sklopu kojeg je prvo iznenađenje pripremio Post Malone s izvedbom pjesme „Only Wanna Be with You - Pokémon 25 Version“. Nakon što se u svibnju pop ikona Katy Perry slavlju pridružila s energičnim vodećim singlom „Electric“ ovog kolovoza otkrivene su i nove pjesme Vincea Staplesa („Got 'Em“), Cyna („Wonderful“), Mabel („Take It Home“) i Louane („Game Girl“), a upravo objavljeni album također sadržava nove pjesme J Balvina, Jaxa Jonesa, Sinead Harnett, Tierra Whacka, Lil Yachtyja te japanskog glazbenika i producenta Yafflea kao i tri remixa kojima je američki ZHU upotpunio kompilaciju.

 Uvijek sam bio veliki ljubitelj Pokémona i nisam mogao propustiti ovu priliku. Jako mi se sviđa pjesma 'Believing' koju sam snimio za ovo izdanje i nadam se da će inspirirati fanove da slijede svoje snove - poručuje Lil Yachty, dok J Balvin čija je pjesma „Ten Cuidado“ predstavljena zajedno s objavom albuma oduševljeno komentira: Uvijek sam želio biti Ash Ketchum i ova suradnja omogućila mi je da ispunim svoj dječji san. Pjesma „Ten Cuidado“ objavljena je u pratnji video spota redatelja Colina Tilleyja u kojemu se J Balvin, okružen omiljenim mu animiranim likovima, nalazi u ulozi Pokémon trenera.

 sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni