Vije-sti

Pogledajte video:  Radio Aktiv - Par minuta ljeta

Pogledajte video: Radio Aktiv - Par minuta ljeta

Nakon dosadašnjih uspješnih singlova ("Isto sunce", "Jure, žure", "Ovo nije san") s hvaljenog albuma "Stvarnost između reklama", Radio Aktiv predstavlja pravu ljetnu poslasticu! Idealno je vrijeme za "Par minuta ljeta" pa je tako i ova lagana reggae pjesma duhovitog, ali i sadržajnog teksta, jedva dočekala ljeto za svoj izlazak. Za singl "Par minuta ljeta" je u režiji nagrađivanog redatelja Staše Tomića snimljen videospot, koji dočarava kontrast automatizirane svakodnevice i sanjive idile o kojoj svi ponekad maštamo. Glumački par spota čine Marin Marasović i Klara Pelemiš.

"Pjesmu sam pisao maštajući upravo o onome o čemu govori refren – o tih par minuta ljeta da se odmorim od svijeta" – rekao je frontmen grupe i autor Branimir Čubrilo - Brane.

U odnosu na verziju objavljenu na albumu "Stvarnost između reklama", pjesma je doživjela i svojevrsan "remix": "Objavljivanje singla iskoristili smo kao priliku za osvježavanje zvuka, željeli smo pjesmu učiniti još ritmičnijom, a slična osvježenja planiramo i u nadolazećim singlovima" – dodao je Brane.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni