Vije-sti

Pogledajte novi video Otrovne Kristine -

Pogledajte novi video Otrovne Kristine - "Igram da zaboravim"

Drugi singl Otrovne Kristine skinut s debitantskog albuma pjesma je imena "Igram da zaboravim" za koju je složen i videospot jučer premijerno prikazan.

Produkcija spota prepuštena je u ruke Drumwitch Videu koji su s bendom već radili na uratku za prošli singl "Pita". Pjesma "Igram da zaboravim" nalazi se na albumu "Otrovna Kristina" koji je u nešto više od mjesec dana skinut 1700 puta sa web site grupe što ga čini jednim od najtraženijih regionalnih izdanja ove jeseni. Materijala je sniman i miksan u Zagrebu proteklu godinu dana I sadrži deset pjesama. Skinuti se mogu potpuno besplatno sa sitea grupe http://otrovnakristina.com/.

Svu silinu Otrovne Kristine najbolje je osjetila publika na njihovom prvom nastupu u punom Malom pogonu Tvornice kulture 10. listopada. Glasni i teški, skriveni u sjeni više od dva metra visokih naslaganih gitarskih pojačala ovaj je trio isporučio moćan sound od kojeg se tresla cijela Tvornica. Pjesme koje su na studijskoj snimci odlično zaokružene uživo su dobile dodatnu dimenziju superiornom svirkom koja nije padala ispod 100 decibela.

Nakon "Pite" i "Igram da zaboravim" bend nastavlja pripremati spotove za ostalih osam pjesama s albuma.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni