Vije-sti

Pogledajte koja je pjevačica željela upoznati Vesnu Pisarović

Pogledajte koja je pjevačica željela upoznati Vesnu Pisarović

"Razlog mog povratka bila je publika", izjavila je Vesna Pisarović gostujući u emisiji "Dalibor Petko Show". Vesna je došla najaviti svoj koncert u Domu sportova, čiji je datum pomaknut zbog novonastale situacije, na 23. svibnja. "Taj koncert će biti sreća", izjavila je pjevačica priznavši da se s nekadašnjim kolegama s estrade gotovo i ne čuje.

Ne previše i uglavnom su to glazbenici poput producenta Predraga Martinjaka - izjavila je. Iz Los Angelesa Vesni se u emisiju javio pjevač Deen, opisavši nevjerojatno prijateljstvo koje su sklopili na Eurosongu. Svoj odlazak na Euroviziju Vesna je nazvala ekskurzijom, a Kedžinu pjesmu "Divlji vjetre" opisala je kao toplu i lijepu te mu je zaželjela sreću.

Vesni je poruku poslao i nekadašnji pobjednik Big Brothera, Hamdija Seferović koji se prisjetio njihove suradnje na snimanju spota ‘Neka ljudi govore’, a upravo tu pjesmu Vesna je u emisiji neplanski otpjevala s pjevačicom Zsa Zsom.

Naime, Zsa Zsa je imala veliku želju upoznati Vesnu, pa je voditelj Petko odlučio objema napraviti iznenađenje. ‘žasno se tresem, kao da idem upoznati Christinu Aguileru - rekla je mlada zvijezda koja je na prvom pjevačkom natjecanju izvodila upravo Vesninu pjesmu "Ja čekam noć".  Ona je moje djetinjstvo i sad uopće ne znam što reći - emotivna je bila Zsa Zsa, koja je dobila priliku u emisiji i zapjevati sa svojim idolom. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni