Vije-sti

Novi singl i spot Baden-Badena -

Novi singl i spot Baden-Badena - "Drowning in Pussea"

Baden-Baden, vokalno-instrumentalni kolektiv koji balansira između garažnog ludila, electropopa i destruktivnog industriala, izbacio je svoj drugi singl i spot pod nazivom "Drowning in Pussea" kojim ujedno najavljuju svoj prvi studijski album čiji izlazak je najavljen za početak travnja 2016. Bend će po izlasku albuma krenuti u turiranje regije, pri čemu je važno istaknuti promociju albuma u zagrebačkoj Tvornici 28. travnja 2016.

Dizati prašinu neuobičajenim, kostimiranim i nekima čak "kontroverznim" spotovima, nije ništa novo za Baden-Baden. Prepoznatljiv stil snimanja, montaže i atmosfere se može još vidjeti i na prethodnim singlovima benda: "Honigmund", "Overdue" i "Of fear". Glazbeno, bend nastavlja u svom revijalnom tonu mračnog, garažnog i čak pomalo psihodeličnog electropop-a koji odmah osvaja svojim zaraznim ritam dionicama, psihodeličnim synthevima i dramatičnim vokalom.    

Spot je snimljen u Zagrebu u suradnji s mladim i talentiranim redateljicama Emom Giunio i Zoranom Rajić, a glavne glumice su cure iz ekipe "House of Flamingo": Entity, Colinda Evangelista, Roxanne i Spazam Orgazam. U snimanju su još sudjelovali Jan i Sven Mihaljević, Stefan Rogo i Dino Šertović. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni