Vije-sti

Pogledajte duo Alba & Leo i videosingl

Pogledajte duo Alba & Leo i videosingl "Ne znam"

Duo koji već godinama oduševljava svojim nastupima uživo zahvaljujući profinjenom glazbenom izričaju, umjetničkom izvrsnošću i tehnološkom inovativnošću, konačno je objavio svoju prvu originalnu skladbu na hrvatskom jeziku.

Riječani Alba Nacinovich, istaknuta pjevačica s diplomom jazz konzervatorija u Trstu, i Leo Škec, gitarist i docent na Građevinskom fakultetu u Rijeci, donose priču o zaljubljivanju i propitivanju srca. Ako nakon strastvene noći dolazi pametno jutro, hoće li triježnjenje od neumjerenog konzumiranja ljubavi biti mučno ili ćemo poželjeti još?

"Ne znam" je nastala na tekst Tee Rukavine, glazbu potpisuje Leo, a aranžman Alba. Iako ih se najčešće može čuti u formatu dua, specijalno za ovu priliku Albi i Leu su se na snimci pridružili dugogodišnji suradnici i kolege Marko First na violinama, Boris Popov na udaraljkama, Marco Germini na klavijaturama, Vedran Ružić na basu i Branimir Gazdik na bubnjevima. Za snimanje, miksanje i produkciju zaslužan je Matej Zec iz studija G.I.S. u Rijeci.

Video spot sniman je u "Par Excellence Studiju" u Rijeci pod redateljskom palicom Igora Modrića, a Albin portret naslikan je uz "malu pomoć" Mislava Lešića. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni