Vije-sti

Počinje RockLive Festival #12

Počinje RockLive Festival #12

Ljubitelji glazbenih festivala ovog vikenda kreću put Koprivnice, gdje se od 27. do 29. srpnja na prostoru Kampusa održava 12. RockLive Festival!

Interes za festival je velik, a tome u prilog ide i činjenica da je dospio u „Top događaje“ na platformi Entrio.hr kao jedan od najprodavanijih glazbenih događaja trenutno u Hrvatskoj.

Kako i ne bi, kad ovogodišnji RockLive predvode iznimna imena kao što su Urban&4, Psihomodo Pop, Edo Maajka, Brkovi, Kukus, Mašinko, Mortal Kombat, Jonathan i brojni drugi.

Uz dnevnu pozornicu „Pixel Crew Stage“, nezaboravni after na RockLive Radiju, besplatan kamp, mobilni festivalski dućan, glazbeni kviz i zanimljive radionice, očekuje nas zabavan vikend u Koprivnici.

Također, svi koji u Koprivnicu dolaze iz udaljenijih mjesta imaju mogućnost ostvariti popust od 40% na povratne karte za vlak, te time značajno uštedjeti na putu do RockLive Festivala.

Ulaznice su u online prodaji još danas u srijedu 26.7., a možete ih kupiti putem sustava Entrio ili na Entrio prodajnim mjestima.

Cijena festivalske ulaznice je 27e!

 Cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznosit će 32e, dok će isključivo na blagajni festivala biti moguće kupiti i pojedinačno dnevne ulaznice svakog dana festivala. Cijene dnevnih ulaznica iznosit će 15e za svaki dan festivala.

Direktan link za festivalske ulaznice:

https://www.entrio.hr/event/rocklive-festival-12-12466

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni