Vije-sti

Počelo glasovanje za hit ožujka: novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Počelo glasovanje za hit ožujka: novih pet hitova u utrci za Cesaricu

Pod motom 'Moj glas za hit godine' i druga pjesma nominirana je u finale izbora za hit godine. Pjesma "Tick-Tock" koju izvodi Albina, ovogodišnja predstavnica Hrvatske na Eurosongu 2021., ponijela je titulu Hita veljače i tako ušla u finale ovogodišnje nagrade publike. Pjesmu autorski potpisuju Branimir Mihaljević, Tihana Buklijaš Bakić i Max Cinnamon.

Utrka za Cesaricu se nastavlja, a u konkurenciji za novi mjesečni hit su pjesme:

"Budi moja noć" - Marko Kutlić
"Nema pravila" - KUKU$
"Ostani tajna moga života" - Jure Brkljača
"Ovo je ljubav" - Kameny feat. Vanna

"Pepeo" - Gina

Sretan sam što nakon skoro godinu dana izlazim s novom pjesmom iza koje mogu stati glavom i bradom. Drago mi je da sam na njoj imao priliku surađivati s Damirom i Vjekoslavom. Pjesma je drugačija od onog što sam do sada radio jer sam još uvijek u potrazi za zvukom koji me najbolje opisuje. Sama pjesma govori o osjećaju koji je većina ljudi imala priliku jednom u životu osjetiti, a to je onaj osjećaj kad čezneš za nekim, a nemaš mu/joj to hrabrosti reći - izjavio je Marko.

U ovim čudnim vremenima htjeli bi poručiti svima da uvijek ima nade i da nakon svake kiše dođe sunce. Vrijeme je da podsjetimo ljude na neke osnovne vrijednosti u životu. Lako se izgubiti u ovom sivilu velegrada, ali ne smijemo zaboraviti da ljubav nema pravila - izjavili su dečki iz KUKU$a.

Jure Brkljača kazao je kako ima jaku vjeru u pjesmu “Ostani tajna moga života” hrabro istaknuvši da bi mogla postati i svojevrstan klasik, te da će svakako ostaviti pečat na njegovoj karijeri. Želim se zahvaliti Miroslavu Rusu kao i dirigentu Josipu Cvitanoviću na aranžmanu - rekao je.

Nakon što je napravio remix njenog hita “Kad smo se voljeli”, Vanna je prihvatila suradnju na još jednoj pjesmi s kojom je DJ Kameny najavio svoj album prvijenac jednostavno nazvan “Album”. Album je objavljen za Dan žena i zaista sam bio sretan zbog činjenice što ga je upravo Vanna i pjesma “Ovo je ljubav” najavila - rekao je Kameny.

'Kako da si dozvolim da uzmem se i otplovim kad mislim da tonem prije nego zaronim?’ U jednom trenutku uspjela sam ovaj osjećaj pretvoriti u stihove, na koje je došla glazba u kojoj sam ostavila sve svoje emocije. Trebala mi je hrabrost da to podijelim s vama - izjavila je Gina predstavljajući pjesmu “Pepeo”, koju od milja naziva "himna hrabrosti”.

Za predložene pjesme s liste za Hit ožujka publika može glasovati do petka, 23. travnja u ponoć, a glasovati se može online: putem Facebook stranice Cesarica m.me/cesaricaViber javnog profila Cesarice https://chats.viber.com/cesarica, te na službenoj stranici cesarica.org

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni