Vije-sti

Pičke Vrište predgrupa Čoveku Bez Sluha u Vintageu

Pičke Vrište predgrupa Čoveku Bez Sluha u Vintageu

Povodom proslave svog 20-tog rođendana u zagrebačkom Vintage Industrial Baru 20. ožujka, kragujevački punkeri Čovek Bez Sluha, predvođeni legendarnim Mikijem Radojevićem kao predgrupu ugostit će lokalne punk snage Pičke Vrište koji trenutno promoviraju svoj prvi album „Nedovršena Priča“ izdan pod etiketom Nocturne recordsa.

 

Pičke Vrište sviraju brzi melodični punk na hrvatski način. S radom su startali 2011. godine, a početnu ideju za bend donose Ivek (gitara/vokal) i Fićo (bubanj). Nakon par održanih proba bendu se pridružuju Raši (bas/vokal) i Cogi (lead vokal) te bend u toj postavi djeluje godinu dana i snima svoj prvi demo. Nakom toga su uslijedile prve svirke po Zagrebu i legendardno gostovanje u Vrbovcu s Gužvom u 16-ercu. Do velikog prevrata u bendu dolazi dolaskom drugog gitariste Nine i odlaskom Cogija kao lead vokala, dok Ivek preuzima mikrofon.
Trenutno promoviraju svoj album prvijenac „Nedovršena Priča“ koji su izdali krajem prošle godine. Album je dostupan na bandcamp stranici benda.


Nakon rasprodane rođendanske proslave u beogradskom Domu omladine, kragujevački punkeri Čovek Bez Sluha svoj 20. rođendan dolaze proslaviti u zagrebački Vintage Industrial Bar.

 Čovek Bez Sluha je osnovan krajem 1994. te su uz nekoliko eksperimentalnih izmjena u bendu izdali dva albuma “Mrzim ovaj grad” (1998) i “Sećanje na zadnjeg klovna” (1999). Novo poglavlje u radu benda započinje 2002. kada se tada već ustaljenoj postavi kao pjevač i drugi gitarist pridružio Miki iz Six Pack-a, te je zamijenio pjevača Radomira koji se preselio u Švicarsku.

Od tada je ČBS objavio dva albuma “Second Hand” (2004) i “Događaj dana” (2011), singl “Ne veruj nikome” (2012), a u znak proslave 20 godina benda objavili su maxi single “Ti samo misliš da me znaš” (2014).

 Ulaznice za koncert po cijeni od 30 kn možete nabaviti:

- Vintage Industrial Bar (Savska 160)

- Dirty Old Shop (Tratinska 18)

- Dallas Music Shop (Tkalčićeva 7)

 dok će na dan koncerta cijena ulaznice biti 40 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni