Vije-sti

Parkway Drive u Zagrebu uz Architects i Thy Art Is Murder

Parkway Drive u Zagrebu uz Architects i Thy Art Is Murder

Nakon skoro tri godine, metalcore surferi iz Australije, Parkway Drive, ponovo dolaze u Zagreb, i to 3.2. u Tvornicu kulture. Uz njih nastupiti će australski Thy Art Is Murder i britanski Architects.

Ako ste bili na koncertu 2011. ili 2013., sigurno se dobro sjećate odličnih koncerata i hardcore znojenja. Bend svira odličan hardcore još od 2003. godine. Iza sebe imaju pet albuma, DVD, EP i dva split albuma, a baš aktualni album "Ire" promoviraju na europskoj turneji. Dijelili su pozornicu s bendovima poput Darkest Hour, Descendants, Dropkick Murphys, A Day To Remember, Bury Your Dead... 

Osim australskih prvaka, na pozornici Tvornice će se izmijeniti njihovi sunarodnjaci deathcoreaši Thy Art Is Murder i britanske face Architects!

Početak koncerta je najavljen u 20:00 sati, a cijena ulaznica je 190 kn u pretprodaji te 220 kn na ulazu. Ulaznice možete nabaviti na sljedećim pretprodajnim mjestima i online shopovima: u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18 (online: http://www.dirtyoldempire.com/shop/ i 01 5573 888), Kloto – Masarykova 14, Dallas Music Shop – Tkalčićeva 7, Purgatory – Ozaljska 4,. u Rijeci: Dallas Music Shop - Splitska 2A, ON PAROLE - http://www.on-parole.com/shop/tickets, Eventim sistem, www.eventim.hr.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni