Vije-sti

Ovog petka Calum Scott premijerno u regiji uživo predstavlja album „Bridges“

Ovog petka Calum Scott premijerno u regiji uživo predstavlja album „Bridges“

Mladi britanski autor i pjevač fenomenalnog glasa Calum Scott posjetit će ovog petka zagrebački klub Boogaloo. Koncert 28. travnja u sklopu turneje „Bridges World Tour“ bit će prvo glazbeno gostovanje u regiji, što je izazvalo veliki interes publike te su ulaznice za koncert rasprodane.

Svoj drugi album „Bridges“ s hitovima „Heaven“, „Biblical“, „Rise“ i „If You Ever Change Your Mind“, Calum Scott  objavio je 2022. godine. Istu godinu zaključio je suradnjom s Lost Frequencies na „Where Are You Now“ s više od milijardu sveukupnih globalnih streamova, zlatnim certifikatom u SAD-u i platinastim u UK-u. Pjesma je također nominirana za BRIT nagradu te je uvrštena među najboljih 10 singlova u UK-u kao i na top 15 Billboardove liste Hot Dance/Electronic Songs.

Uz hitove s albuma „Bridges“, trenutačno glazbene servise i radijski eter osvaja pjesma „Whistle” – još jednom energičnom suradnjom (nakon „Where Did You Go?”) s producentom, DJ-jem i multiinstrumentalistom Jaxom Jonesom. Pjesma koja govori o pružanju novih prilika dostupna je na svim glazbenim platformama: https://jaxjones.lnk.to/Whistle

Službeni spot za „Whistle” snimljen je u starom londonskom autobusu kojim se Jax vozio dok je živio u četvrti Elephant & Castle, a trenuci u životima putnika uhvaćeni su posebnom kamerom koja prati njihova putovanja i kretanja od jutra do večeri.

Poznat po moćnom vokalu i emotivnim stihovima, svoj istančan pop senzibilitet Calum Scott će prenijeti uživo zagrebačkoj publici, a u tome će mu pomoći njegov odličan prateći bend koji uključuje gudačku sekciju s violinom i violončelom. Kao zagrijavanje prije nastupa Caluma Scotta na pozornicu će izaći također mladi autor i pjevač, Mitch James s Novog Zelanda.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni