Vije-sti

Otrovna Kristina

Otrovna Kristina "Poljubi me u treće oko" videospot

"Poljubi me u treće oko" četvrti je videospot Otrovne Kristine realiziran za singlove s istoimenog debi albuma. Pjesma je dosad odigrala ulogu najavnog singla, ali pripadajući videospot je stigao tek sada.

Videospot je rad produkcijskog tima Drumwitch Video koji su dosad već realizirali spotove "Pita", "Igram da zaboravim" I "Vrata moći" za Otrovnu Kristinu.

Album "Otrovna Kristina" objavljen je početkom veljače na CD-u i LP-u, u izdanju uglednog njemačkog nezavisnog izdavača Sulatron Records. Kristinin debi mediji su opisali kao opak, muški, čvrst, prljav, sirov dokaz da je rock’n’roll življi nego ikad, a bend je već na prvom, odličnom koncertu u Tvornici kulture isijavao snagom i žestinom. Album je sniman i miksan u Zagrebu tijekom 2015.,  sadrži deset pjesama, a od rujna do studenog je besplatno skinut sa sitea benda više od 2000 puta.

"Otrovna Kristina" je, zahvaljujući izdanju Sulatron Recordsa sad konačno dostupna na CD-u i LP-u (u sklopu kojeg dolazi i potpisani plakat) u cijelom svijetu. Ovaj njemački underground label specijaliziran za psihodeličan / space / kraut rock objavio je inače i nekoliko albuma zagrebačkih Seven That Spells.

Kako je najavljivano, početkom 2016. godine Otrovna Kristina započinje s koncertnim aktivnostima. Prvi dogovoreni datum je 20. veljače u riječkom Palachu. Novosadski Firchie Think Tank Studio na redu je 19., a beogradski Gun Club 20. ožujka. Hangar iz Izole ugostit će Otrovnu Kristinu 15. travnja. U pripremi je još datuma koji će uskoro biti objavljeni.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni