Vije-sti

Otrovna Kristina i Družba Bijesnih Lisica u Palachu

Otrovna Kristina i Družba Bijesnih Lisica u Palachu

OKC Palach nastavlja sa zanimljivim koncertnim aktivnostima. Tako će u subotu 20.02.2016. ugostiti dva benda koja će predstaviti nove materijale – hvaljenu Otrovnu Kristinu iz Zagreba, te zanimljivu opatijsku petorku pod imenom Družba Bijesnih Lisica

Otrovna Kristina novi je bend na regionalnoj rock sceni. Ova trojka je posegnula daleko u rock prošlost, naslonila se na paletu utjecaja u rasponu od Led Zeppelina i Black Sabbatha do Bijelog Dugmeta, dodala tome dašak današnjeg vremena kroz opus Jacka Whitea i spremila nisku ubojitih riffova uz dvoglasno pjevanje koje će predstaviti na svom prvom riječkom koncertu. 
Debitantski album “Otrovna Kristina”, sniman i miksan u Zagrebu prošle godine, objavljen je 21. rujna kao besplatan download i do danas skinut više od 3000 puta, a predstavili su ga na rasprodanom koncertu u malom pogonu Tvornice kulture u Zagrebu. Materijal predstavlja singl “Pita” čiji je videospot u produkciji Drumwitch videa također premijerno prikazan na isti datum. Album “Otrovna Kristina” besplatno se može skinuti s web stranice benda.

Za ''domaći'' štih eventa pobrinut' će se opatijci iz Družbe Bijesnih Lisica. Petorka koja je na okupu od proljeća 2014. svira sirovi rock'n'roll, a iza sebe ima studijski demo album naziva ''Družba bijesnih lisica'' kojeg će i koncertno predstaviti.
Na njihovoj službenoj facebook stranici naglašeno je da su im interesi ''svirka i pijača''. Dovoljno.

Ulaznice po 20 kn su u pretprodaji na šankovima Palacha i Beertije te online na entrio.hr, dok će na dan koncerta ulaz biti 30 kn. Početak koncerta najavljen je za 22 sata.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni