Vije-sti

Ostalo još samo 50 ulaznica za J.R. Augusta u HGZ-u

Ostalo još samo 50 ulaznica za J.R. Augusta u HGZ-u

Nakon što je na Rock&Offu osvojio nagrade za Album godine (‘Dangerous Waters’,), Veliki prasak godine te za Rock&Off izvođača godine, J.R. August se okreće nastupima, a upravo će u subotu, 15. veljače u Hrvatskom glazbenom zavodu sa svojim zborom i bendom održati jedan od najvažnijih koncerata svoje dosadašnje karijere te pritom promovirati svoj vrlo hvaljeni album “Dangerous Waters”.

Cijena ulaznice u pretprodaji je 75 kuna i može se kupiti isključivo u Dirty Old Shopu, a do rasprodanog koncerta ostalo je još samo 50 ulaznica. Hrvatski glazbeni zavod otvara vrata u 19:15, početak koncerta je u 20h.

- Pozivam sve koji nas nisu slušali i gledali uživo, a i one koji su to već napravili da dođu ovu subotu u Hrvatski glazbeni zavod jer sam siguran da će ovo biti najposebniji koncert u mojoj karijeri do ovog trenutka. Pripremili smo neke nove pjesme i na koncertu ćete uz zbor i bend, po prvi put moći čuti i gudače koje smo pozvali da nam se pridruže kako bi i tim zvukovima obogatili moju muziku. Sretan sam što će HGZ ove subote biti hram glazbe, a ja, a i cijeli moj orkestar, smo zahvalni što možemo biti sluge za tu priliku. Siguran sam da će svi koji dođu doživjeti radost i da će se bolje osjećati nakon prisustvovanja ovom koncertu jer ovaj prostor odiše dobrom energijom i još boljom akustikom. Svirat ćemo akustične instrumente, ja predivni Steinway klavir, i slušatelji će moći upiti muziku u pravom smislu te riječi. Dođite, nećete požaliti - izjavio je J.R. August.

J.R. August je multiinstrumentalist iz Zaboka koji je dosad objavio pet EP-a (“Change of Seasons”, “Tea Party with Mrs. Death”, “33”, “Tales from the Forest”, „Black Waters”). Ljubimac je podjednako publike kao i kritike, a pažnju javnosti zavrijedio je kvadrilogijom „Change of Seasons“ - pričom o četiri godišnja doba ispričanu kroz četiri videospota, od kojih se s prvim, „Man With A Magnificent Mind“, našao na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web stranici velikog Coldplayja.


 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni