Vije-sti

Održan prvi Veliki glazbeni kviz u Tvornici kulture

Održan prvi Veliki glazbeni kviz u Tvornici kulture

U Tvornici kulture se održala prva večer Velikog glazbenog kviza u organizaciji Iskona, Unisona, HDS-a i Tvornice kulture te u sklopu Rock&Off glazbene nagrade.

Prvotno zamišljen za Mali pogon, zbog prijavljene čak 52 ekipe kviz se preselio u Veliki pogon Tvornice kulture. Uz voditelja Hrvoja Marjanovića iz Krankšvestera, timovi su odgovarali na ne baš laka pitanja iz glazbenog svijeta i trudili se osvojiti nagrade sponzora Iskona, točnije - JBL bluetooth zvučnike.

Iskon i Rock&Off nastavljaju s kvizom koji će se održavati šest mjeseci u Tvornici kulture (uz ljetna gostovanja na festivalima diljem Hrvatske) sve do druge Dodjele nezavisnih novinarskih glazbenih nagrada „Rock&Off“ koja je planirana za siječanj 2020. godine.

Svaki idući kviz imat će drugog voditelja iz glazbenog svijeta i drugačije nagrade, a timovi koji su prijavljeni skupljaju bodove te mogu na samom kraju ove glazbeno-kvizaške sezone u prosincu osvojiti jedinstvenu nagradu – nastup jednog od ponuđenih Rock&Off hrvatskih glazbenih izvođača na kućnom tulumu.

Galeriju fotografija s događaja pogledajte OVDJE.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni