Vije-sti

Objavljena satnica festivala SuperUho

Objavljena satnica festivala SuperUho

[caption id="attachment_3066" align="aligncenter" width="547"]SuperUho festival - mapa i satnica (kliknuti za uvećanje) SuperUho festival - mapa i satnica (kliknuti za uvećanje)[/caption] Preostala su još samo četiri dana do početka prvog izdanja SuperUho Festivala koji će se održati od 3. do 5.kolovoza na samom moru na šibenskom pristaništu TEF i plaži Banj. Na SuperUho Festivalu nastupit će niz glazbenika s globalne i regionalne nezavisne glazbene scene: The National, Fuck Buttons, Black lips, Chelsea Wolfe, Earth, Howe Gelb triage, Tuxedomoon, Jonathan Toubin, Seven That Spells, Antenat, Kandžija i gole žene, ABOP i mnogi drugi. Ovom prilikom najavljujemo da će zadnjeg dana festivala biti predstavljena 'tajna' pozornica koja će od sljedeće godine biti u funkciji. Specijalno za tu priliku nastupit će vrsni novi instrumentalni dub bend iz Šibenika The FogSellers i to uz izlazak sunca u srijedu, 6. kolovoza. Ovom prilikom predstavljamo bogat popratni sadržaj koji je omogućio generalni sponzor ISKON kao i niz servisnih informacija:  

SURFAJ SIGURNO UZ ISKON, PLAŽA BANJ (10h – 18h)

Na posebno uređenom dijelu gradske plaže Banj generalni sponzor festivala Iskon omogućio je niz zanimljivog i zabavnog sadržaja: - besplatnu školu surfanja - brojne nastupe vrsnih DJ-eva - besplatan wi-fi - ugodan ambijent: ležaljke, suncobrani... - brojne nagrade za posjetitelje plaže - odbojku na pijesku  

ISKON LOUNGE - pristanište TEF

U sklopu festivalske lokacije tik uz glavnu pozornicu festivala smješten je Iskon lounge u kojem će posjetioci moći uživati izležavajući se na posebno dizajniranim baldahinima surfajući internetom uz besplatan wi-fi.  

FESTIVALSKI KAMP

Festivalski kamp otvara se u petak, 1. kolovoza u 10h i bit će otvoren do srijede, 6. kolovoza u 12h. Cijena kamp ulaznice je 150Kn i vrijedi za svih pet dana. U sklopu kampa nalaziti će se ponuda hrane i pića kao i besplatan wi-fi.  

PARKING

Neposredno uz festivalsk lokaciju nalazi se veliki parkirni prostor na kojem će posjetioci festivala moći parkirati svoja osobna vozila uz kupovinu dnevne parkirne karte u iznosu od 20 kn.
 

CIJENE ULAZNICA

Festivalska ulaznica - 290kn (na dan festivala 320kn) Dnevne ulaznice: 1. dan – 220Kn 2. dan – 120Kn 3. dan – 120Kn Kamp ulaznica (1. – 6.8.) – 150Kn * Ulaznice u prodaji: - Dallas music shop Šibenik, Kralja Tomislava 4 / 290kn - klub AZIMUT , Obala palih omladinaca 2, Šibenik / 290kn - na ulazu na blagajni festivala / 320kn

LOKALI – PRIJATELJI SuperUho Festivala

Svi posjetitelji festivala uz predočenje festivalske narukvice dobivaju popust 10 – 20% na konzumaciju određenih artikala u dolje navedenim ugostiteljskim objektima: Restoran Anima Mare Obala palih omladinaca 10 Fish/vegetarian Fast food – ŠEŠULA riba sendviči Obala prvoboraca 14  Klub AZIMUT - press/info centar Obala palih omladinaca 2   * Svi navedeni ugostiteljski objekti udaljeni su od festivalske lokacije svega desetak minuta lagane šetnje rivom u smjeru katedrale Sv. Jakova.  
 

INFORMACIJE O ŠIBENIKU

Turistička zajednica grada Šibenika Web: www.sibenik-tourism.hr Tourist punkt – Šibenik plus Obala palih omladinaca 7, Šibenik http://www.sibenikplus.com

HŽ POPUST ZA POSJETIOCE SUPERUHO FESTIVALA:

HŽ putnički prijevoz za sve posjetitelje SuperUho Festivala odobrio je popust u visini 40% od redovne prijevozne cijene u 1. i 2. razredu svih redovnih vlakova na udaljenosti većoj od 25 kilometara. Blagajne i vlakopratno osoblje u vlaku ispostavljat će prijevozne karte po navedenoj povlastici putnicima koji izjavljuju da putuju na SuperUho Festival, a stvarnu osnovu povlastice predstavljat će povratna prijevozna karta koja je na poleđini ovjerena žigom organizatora na informacijskom mjestu održavanja festivala, a na što će se putnike upozoriti prilikom ispostavljanja prijevozne karte. Ovjerene prijevozne karte kontrolirat će vlakopratno osoblje vlaka u povratku. Putnik bez osnove povlastice (tj. bez ovjerene karte), ili onaj koji putuje izvan navedenog razdoblja, doplaćuje razliku između povlastice 20% od RPC za oba smjera putovanja i plaćene snižene prijevozne cijene po povlastici 40%.              
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni