Vije-sti

Objavljen

Objavljen "Poslednji album" grupe S.A.R.S.

Nakon pet studijskih i jednog live albuma, album simboličnog naziva – "Poslednji album" grupe S.A.R.S. ekskluzivno je objavljen na Deezeru u izdanju Lampshade Media i Dallas Recordsa.

S.A.R.S. ove godine slavi deset godina postojanja na regionalnoj sceni. Slavljenička turneja S.A.R.S.-a izaći će ne samo iz regije, nego i iz Europe, jer bend cijeli svibanj provodi na nastupima u Australiji, a dogovorene su i svirke u Velikoj Britaniji, Italiji i Švicarskoj.

Bend S.A.R.S. do danas je uz šest albuma objavio i 19 spotova, od kojih većina ima po nekoliko milijuna pregleda na Youtubeu, a među najpopularnijima su "Lutka", "Perspektiva", "To rade" i "Ratujemo ti i ja". Videospot za singl "Glupost" s novog albuma, koji su napravili u suradnji s vrbasko-beogradskim sastavom Ničim izazvan, u prvih pet dana pogledan je više od 100 tisuća puta, a u njemu se pojavljuju svi članovi oba benda.
Glasine da bend prestaje s radom nakon objavljivanja "Poslednjeg albuma" nisu točne. Članovi grupe smatraju da su albumi zastarjeli format, pa će u budućnosti nastaviti objavljivati samo singlove.

Zagrebačka će publika imati prilike "Glupost" čuti uživo ovoga listopada. Podsjetimo, dvodnevni koncerti u zagrebačkom Domu sportova 21. i 22.10. zasigurno će biti ispit karijere za ovaj sastav koji nezaustavljivo obilazi cijelu regiju i dupkom puni dvorane. Prije toga, S.A.R.S. će održati ekskluzivni klupski koncert 3. lipnja u Bikers Beer Factoryju. Ovaj će koncert biti zatvorenog tipa i za njega neće biti moguće zasebno kupiti ulaznicu, već će ulazak biti omogućen samo kupcima dvodnevnih fan pit ulaznica za Dom sportova. Trenutna cijena tih ulaznica je 170 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni