Vije-sti

Nipplepeople i z++ u samoborskom Bunkeru

Nipplepeople i z++ u samoborskom Bunkeru

Fantastičan dupli koncert Nipplepeople i z++ zakazan je za subotu, 30. travnja, u samoborskom Bunkeru. Tulum koji jamči rasplesani proljetni vikend uz dva sjajna imena domaće scene izrazito je limitiranog kapaciteta i omogućeno je samo 400 ulaznica.

Jedan od najperspektivnijih autora, izvođača i producenata regionalne glazbene scene, osječki z++ uz singlove poput „Crno i zlatno“, “Kabriolet”, „Ljeto već je gotovo” i “Cvjetovi zla” osigurao je horde fanova. Prošlu godinu je samo na Spotifyju završio s ukupno 4 milijuna streamova iz čak 120 zemalja, a redovito puni dvorane i festivale sa svojim trap pop zvukom.

Naš najuspješniji electro-pop dvojac Nipplepeople slovi za jedan od najboljih domaćih i regionalnih live bendova. Maskirani duo na koncertu će proći kroz niz hitova kao što su „Sutra“, “Frka“, „Tebi“, „Balkan Express“, „Ne volim te“, „Broj“, „Nikada“ ili “Tajna”, a sve ih donose u samoborski Bunker.

Prodaja ulaznica kreće u srijedu  6. travnja od 09:00, kroz sustav Eventim, njihova fizička prodajna mjesta i online na eventim.hr. Cijene iznose 60 kn u pretprodaji, a na dan koncerta, ako ih ostane, za ulaznice će trebati izdvojiti 80 kn na ulazu u klub.

Koncert je sufinanciran iz natječaja Jer svirati se mora 2, kojeg provode HGU i

Ministarstvo kulture i medija.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni