Vije-sti

Nikolina Tomljanović predstavila spot za pjesmu

Nikolina Tomljanović predstavila spot za pjesmu "Daleko"

Nikolinin singl "Daleko" dobio je i svoju video verziju.

Predivne lokacije Parka prirode Učka odlično su se uklopile u priču o zaljubljenosti, mladenačkoj ljubavi koja nema uvijek sretan kraj. Bez obzira na ishod, sve su to životna iskustva uz koja rastemo, učimo, razvijamo se. 

Ljubav je ovaj put bila inspiracija i za Uršulu Tolj, autoricu teksta, koja o pjesmi kaže: To je tužna i sretna pjesma u isto vrijeme. Tužna jer govori o prvoj ljubavi koja je možda preolako bila odbačena, a sretna jer se ona ipak pamti i ostaje u nama zauvijek. Jako mi je drago da se Nikolina pronašla u pjesmi i otpjevala ju kao da ju je ona napisala, iskreno, iz srca.  

Privlačne kadrove, jake kolore i razigranost koja se vidi i osjeća u svakom trenutku realizirala je redateljica spota Kristina Barišić. "Novi video spot Nikoline Tomljanović prava je ljetna razglednica, snimana u Parku prirode Učka, koja pozdravlja sve one vječne romantičare željne novih avantura. Pun vedrih boja uz predivnu pozadinsku scenografiju Kvarnerskog zaljeva i magične zemlje Istre, priziva ljeto da traje zauvijek... - izjavila je o spotu. 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni