Vije-sti

Nikolina na novom početku otvara

Nikolina na novom početku otvara "Srce"

Nikolina Kovačević, umjetničkog imena N I K O L I N A, talentirana je mlada glazbenica koju je publika imala prilike čuti uživo na nastupima grupa Mayales, F5 ili Dementronomes i uvjeriti se u specifičnost njenog glasa.

Ostvarila je i zapažene suradnje s Vannom, Zdenkom Kovačićek, Marinom Ivanovićem te Big bandom HRT-a, a oduševila je nastupima u showu Hrvatska traži zvijezdu. Solo karijeru najavljuje singlom „Srce“.

Pjesma govori o igrama moći u kojima se često ljubav miješa sa strahom. Jednom kad shvatimo da u svojim rukama držimo konce i ključ promjene, uvjerenja kojih se nekada slijepo držimo, izgubljeni u maštanjima koja ne reflektiraju realnost blijede. Takva spoznaja rezultira osnaživanjem što je i glavna tema ove pjesme – kaže Nikolina.

Režija i ideja spota djelo su Igora Ilića koji kroz igru svjetla i sjene te minimalističku koreografiju nastoji prikazati osnaživanje i transfer moći unutar veze. Osim što potpisuje režiju, Igor potpisuje i glazbu dok je tekst nastao u suradnji s Nikolinom Kovačević. Spot je snimljen u produkciji Studio DIV-a dok je za mix i mastering pjesme zaslužan Hrvoje Prskalo. Dinamičnosti spota doprinijele su izvanredne odjevne kombinacije koje je osmislila Barbara Repe te impozantan prostor Hotela Ilica koji je upotpunio cjelokupnu priču.

Pjesma „Srce“ u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough dostupna je putem svih digitalnih glazbenih platformi.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni